Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
#95590400 #18182 üzenetére
most komolyan 1:1 hasonlítod egy dupla olyan nehéz géppel? ne viccelj már.
a palmrest benyomódása egyébként miért kritikus? nem kell ujjal csipkedni szerintem, szinte minden gépben csak egy műanyag van felette. persze a t61-ben van felette rollcage, mert dupla tömeg szakad rá ha arra a sarkára esik. ugyanez a dupla tömeg dolog érvényes a sarkánál fogásra is.
a billre nem tudok mit mondani, mert ilyen gépet nem láttam. feltételezem, hogy ez megint nem normál használatnál flexizik, akkor meg lásd előző pont. ha a tiéd annyira szét van hullva, akkor elképzelhető a bill fémlap deformációja is, nekem ilyen a t61-en volt. visszahajlítottam és leszokott a flexiről.
én bármelyik fedelét be tudom nyomni úgy, hogy hullámozzon, még a 8 kilós dell d630-nak is. spec a mostani panelemnél nem, mert abban nem hullámzós a panel. de a t61-ben is csak egy milis méhrács van a panel mögött, ilyen keresztmetszetben fizikailag nem lehet teherbíró semmilyen anyag. gondolom a kijelző is vékonyabb összességében, annyival kevesebb milit kell benyomni.
szerintem olcsón vásárolt, eleve szétütött darabok alapján alkotsz véleményt, aminek kevés köze van a normális használat mellett várható tartóssághoz. nem kell beájulni semmitől, de anyagismerettel, fizikával, kibontás-megnézéssel már lehet jó következtetéseket levonni a minőségről.
egyébként 1,2-1,4 kg között szerinted melyik márka / típus jobb, mint az x61-ed?
-
audi100td
nagyúr
válasz
#95590400 #18182 üzenetére
"hááát, azért ezen az x61-en a palmrest simán hajlik befele pár mm-ert"
X6 szeria nalam kimaradt, de az X40/X41 es a X200s-röl is elmondhatom, hogy nem hajlik be, hacsak nem nyomom ugy mint egy vadallat
"egy szimpla műanyag darab"
megis mi volna? A T vagy R Lenovo-n ugy szinten, de a regi X31-en is, ami annyira szeret eltörni a PCMCIA es a HDD fiok fölött ket oldalt.
Azert ne felejtsük el, hogy az X kicsi es könnyü gepnek keszült, nyilvan megvannak a fizikai korlatai, de a meretehez kepest nagyon jol össze van rakva.
"arra jó, használtan (vagy olcsón) megvenni 100k alatt, hurcolni míg darabokra nem esik, vagy el nem lopják. de arra tökéletes."
ezen jot nevettem
neked tenyleg nem valo thinkpad, vegyel valami acer-t vagy msi-t, azzal elleszel, vagy ott az elitebook, azzal agyonverhetsz barkit
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Battlefield 6
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...