Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KTibxx

aktív tag

válasz KTibxx #17908 üzenetére

Köszönöm mindenkinek a segítségét!
    Külön köszönet a végső megoldásért Z86 fórumtársnak! :R
    Röviden a megoldás:
    -feltettem az NVIDIA System Tools-t
    - az everestben a GPU résznél szerepel egy olyan rész, hogy nVIDIA ForceWare Clocks.Itt megjelenik 3-4 GPU teljesítményszint a különböző frekvencia adatokkal.(Ezek kellenek)
    -"az NVidia control panelben a Performance - Device settings menüpontban
    clock speeds résznél kiválasztod a custom beállítást. A csúszkás részen beállítod a frekvenciákat (Everest-GPU rész), aztán megnyomod a Save to profile gombot. Adsz neki valami nevet.
    Ezután átmész a performance - profile policies menüpontba. Fenn bejelölöd a Load this profile-t mint végrehajtandó dolgot. Alatta a The system first starts windows-t kijelölöd és a nyíllal átteszed a mellette lévő kis keretes részbe. Ott már szerepel a Profile felirat amire rá tudsz kattintani és ki tudod jelölni az imént létrehozott profilt (az alacsony értékekkel). Aztán az Accept gombra kell bökni.
    Ezt kell eljátszani a Game is loaded, a Game is stopped, Application stb eseményekre is a kívánt profilokkal.(kívánt értékekkel)
    Ami eredetileg szerepel benne profil (alul a listában), azt szerintem töröld ki. Nekem ha ott hagytam bezavart."
    Bocsánat a terjedelemért

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés