Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
válasz
Rez_Grof #14156 üzenetére
igen, infoparkban voltam.
első körben, mivel amikor ott voltam jelentkezett a probléma az ő hardvereikkel (pendrive és külső hdd), ezért nem vették be. de mivel 6 eszközzel is produkálta már...
utána írtam egy levelet, hogy akkor mit javasolnak, és cserét ajánlottak. bevittem, csak nem érkezett meg az alaplap, ezért elhoztam, és ha meglesz az alaplap, hívnak, és viszemrack-kal való probléma:
usb-n lévő linux.
T410 boot, hdd rádug, hiba.
másik noti boot, hdd rádug, működik.
pendrive, linux, usb rack, hdd ugyanaz, csak a gép más. -
m26
csendes tag
válasz
Rez_Grof #14156 üzenetére
Még nem voltam vele szervízben ,65ezerér vettem dokkolóval együtt.Ahol kibróbáltam átvétel előtt annyi háttérzaj volt ,hogy nem vettem észre csak itthon.Az eladó állítólag nem tudott a hibáról ,de vállalt rá 1 hónap garit.Érdemes visszaadni a gépet?Köszönöm a gyors választ kedves rez_grof!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest