- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
Adott egy Lenovo p50.
Gyárilag 256 Samsung ssd volt benne. M2
(Van benne még egy 2tb hdd.)
A rendszer lemez kapacitása szűkös lett, így le lett cserélve egy Adata legend 2tb nvme ssd-re.
A hozzá adott hűtőborda nem fér a caddybe.Bekapcsolás után 50+fokot ír a smart info, kb 10 perccel később ~50 fok körül.
Mennyire aggódjak, így, hogy különösebb izzasztás nélkül 50fokon van?
Egy sima fájlmásolás alatt házon belül felment kb 1-2 perc alatt majdnem 70 fokra.Bármi ötlet, hogyan lehetne rátenni a gyári bordát / más módon hűteni?
-
sbazsi
veterán
válasz
sbazsi #118858 üzenetére
Nos, a dokkolós, a monitoros-tv-s probléma megoldódott. (P50 noti, 40A5 dokkoló)
A megoldás az volt, hogy a napi használatban lévő monitort a bank1-be kellett dugni, a ritkán használt tv-t a bank2-be. hdmi->dvi átalakító -> monitor ; dvi->hdmi átalakító -> tv.Viszont a touchpaddal továbbra is gondok vannak. A touchpad gombjai meg vannak cserélve. De csak az. A trackpoint jó, a külső egér jó. Ha az egér menüben a gombok cseréréjére kattintok, akkor a trackpoint/egér lesz a rossz.
Bármi ötlet?A másik, hogy a dokkolóban a trackpoint továbbra is vacakol, bár ez kevésbé zavar.
A harmadik:
Szeretném a mostani 256 GB (SAMSUNG MZNTY256HDHP-000L7) ssd-t lecserélni/bővíteni.
Tehát vagy vennék egy másik vinyót, és klónoznám, ezt pedig elraknám/külső házba tenném, vagy csak simán vennék a gépbe még egy (m2) ssd-t.
Az egyik kérdés, az ssd caddy.
Van ilyen meg ilyen. Utóbbi hűtőbordával.
Na most a kérdések: Ha csak klónozom a meglévőt, akkor kell-e egyáltalán ilyen?
Ha kell, akkor milyen kell? Elég a sima/kell a hűtőbordás?
(Az eddigi átlaghőmérséklet jelenleg 34 fok)Na es az ssd!
Milyet vegyek? (1/2tb)
Mellé vegyek, vagy cseréljem? -
sbazsi
veterán
válasz
zsolti75 #118864 üzenetére
Köszönöm, a tipp bevált!
Egy gyors ubuntu live teszt eredménye:
jobb klikk, display. rögtön látta a tv-t, monitort is.
Elsőre nem ment a laptop kijelző, külső monitor, tv, de amint a tv-t áttettem 1280x720 felbontásra, egyszerre ment a három is.
Mindezt úgy, ahogy az iso felment a pendrive-ra, és én sem vagyok egy linux szakértő.
Szóval ha jól sejtem, itt valami szoftveres hiba lesz, igaz?Ha elkerülném a gyári recovery-t, mit, miket nézzek meg a meglévő rendszerben, hogy elkerüljem?
viszont a touch pad ott is furcsán működött, akárcsak windows alatt.
-
sbazsi
veterán
válasz
zsolti75 #118860 üzenetére
Hát ezt a gyári recoveryt elkerülném ha lehet.
Vagy kicsit kitolnám. Amúgy is tervben van egy új nvme ssd* a meglévő mellé. Akkor klónozom a mostanit, azon csinálnék egy recovery-t és meglátjuk. Ha addig nincs meg a megoldás.
Windows update szerint a legfrissebb minden, Lenovo vantage is azt mondja, hogy minden friss, Firmware Utility Driver for Windows 10 is fent van.Win10Pro, 64 bit, 22H2
hdmi kábel ok. bedugtam közvetlen a gépbe, notit kivettem a dokkolóból, és rögtön ment.
*Apropó, ehhez hol érdemes nvme keretet venni? Na meg milyen? Aliexpressen, ebayen látok olyat, ami csak a műanyag, meg olyan is, amin valami hűtőféle is van. Na és milyen ssd-t érdemes venni bele? A mostani 256 GB (SAMSUNG MZNTY256HDHP-000L7), Jó volna 1 TB, valahol 20k környékén. Mert ahogy nézem, 1tb-ot is lehet 100k felett kapni, de ha a 20 körüli nem ajánlott, akkor lehet maradok az 512-nél.
-
sbazsi
veterán
Van egy P50-es notim, a hétvégén újítottam hozzá egy dokkolót, azóta küzdök a lentiekkel. 40A5 ThinkPad Workstation Dock
Van egy Dell P2414H monitorom, és egy régi Panasonic plazma tv-m.
A monitor egy hdmi-dvi átalakítóval, a TV egy usb-c - hdmi volt eddig csatlakoztatva.
(+lankábel, tápkábel, usb hub -> bill&egér&stb)
Jól is működött, azt leszámítva, hogy amikor nem így akartam használni a gépet, akkor ment a macera a kábelekkel. Ezért jött a dokkoló.
Tehát alapvetően a monitorral használtam, ha kellett a TV, csak bekapcsoltam, és arra a hdmi bemenetre mentem rajta.
Namost ez sehogy nem akar összejönni a dokkolóval.A monitor jelenleg is dvi kábellel csatlakozik, immáron a dokkolóra, külön átalakító nélkül. ( Valamiért a monitoron nem működik a displayport, amikor kaptam, akkor nem volt displayportos cuccom, nem teszteltem, mire igen, lejárt a gari.)
Ha a TV-t hdmi kábellel rádugom a dokkolóra, nem történik semmi.
Ha a displayportba teszek egy displayport-hdmi átalakítót, az egyik esetében ugyanúgy nem történik semmi, mint a hdmi esetében (gondolom a bank1 miatt), a másik esetében pedig a monitor képe is eltűnik (gondolom a bank2 miatt)Egyszer, pár napja olyat is produkált, hogy bekapcsoltam a gépet, be volt dugva a tv és monitor is, de már sajna nem tudom, hogy hová, és nem volt kép a monitoron. Aztán amikor bekapcsoltam a tv-t, és hdmi-re tettem, akkor megjelent a kép a monitoron is.
Hogy kéne összecsatlakoztatni a dolgokat, hogy működjön?
Mi lehet a gond?Ezen kívül van még két gondom:
Ha a noti a dokkolóban van, akkor a touchpad eléggé hektikusan működik (mint egy koszos egér, vagy vizes kéz az érintőképernyőn).Bár ez nyilván fel sem tűnt volna, ha a monitor / tv úgy működne, hogy nem kéne a gépen nézni a dolgokat. Ez mitől lehet?A másik, hogy a touchpad gombjai felcserélődtek. Nem tudom, hogy azóta, hogy megvan a dokkoló, vagy már korábban, mert ritkán használom a tocuhpadot, de nem rémlik, hogy ilyen lett volna. Pedig használtam, csak ritkán.
Tehát a trackpoint ok, külső egér ok (2 is), de a touchpad jobb-bal gombja felcserélve veszik az adást. Valahogy így. Itt sem írtak megoldást.
Ha az egérbeállítások gombok felcserélésére megyek, akkor a touchpad gombjai lesznek jók, a trackpoint, és a külső egér nem.
Bármi ötlet? -
sbazsi
veterán
válasz
fattyu #96931 üzenetére
Az esetek 90%-ban alvó módba teszem a gépet.
Ebben az esetben is működik?Akksi van, kb nincs olyan nap, hogy ne kapcsolnám be. Konkrétan nem rémlik olyan, hogy ne kapcsoltam volna be az elmúlt 2-3 évben...
Ha elutazom, magammal viszem, pont ezért laptop.(#96933) Ed_007 külső billentyűzet Enter-ének leütésére feléledt
Hogy? Pont ilyet keresek!
Álmából=sleep mode? -
sbazsi
veterán
Thinkpad P50 kérdés ismét.
Bár többnyire asztali gépként használom, de ~100k-t soknak érzem a dokkolóra.
USB hub van. Abba van bedugva kb minden. Táp, display, amit még be kell dugni. Hang, lan opcionális... Jelenleg, de nem is ez a lényeg.Bekapcsolásra milyen megoldást javasoltok?
Megoldható pl, hogy a külső billentyűzeten megnyomok egy gombot, és bekapcsol? Pl Space.
Vagy csak olyan billentyűzettel, amin van power gomb?
Más, általam eddig nem ismert megoldás? -
sbazsi
veterán
Tudja valaki, hogy a Thinkpad P50 notiba második HDD-nek be lehet-e tenni a magasabb 2,5" hdd-t is, vagy csak a szokásos méretűt?
-
sbazsi
veterán
válasz
Tikakukac #96826 üzenetére
Nem ragaszkodom a legújabb típushoz.
A t530-ast is 2015-ben vettem.
Viszont a 2. hdd hely lényeges.
Szóval induljunk ki részben innen. Itt pl a t470-ben nem látok optikai meghajtót.
Szóval ezek alapján nem ragaszkodom a T sorozathoz, de azért minőségben/strapabíróságban valamennyire közelítsen hozzá. -
sbazsi
veterán
T530-as notim utódját keresem.
I5, 12gb ram, intel vga nvidia 5400 1gb. 256 ssd + 2tb, dokkolóval.
Kb semmiben nem szeretnék visszalépni, inkább előre.
Kell a két hdd hely. No meg egy új SSD. 2tb egyelőre marad.
Minimum 16, de inkább 24/32/+ ram. (12 sokszor kevés)
Dokkoló: Van egy monitor, és a TV-re is rá van kötve. Monitor DVI, TV Displayport kimeneten, HDMI átalakítóval. (A monitoron is van display port. Bár ki tudja meddig marad ez a monitor...)
USB billentyűzet, és egér nyilván alap...
Akksiidő másodlagos.Annó azért vettem a T530-ast, mert előtte T410 volt, és a T_40-hez már új dokkoló kellett volna.
Most hogy állnak a dokkolók? Na meg látom, hogy az ODD kb kihalt?!
Tök jó, hogy nincs (részemről 2011 óta nincs) , de mi a helyzet a 2. hdd-vel? -
sbazsi
veterán
T530-as notit képét és hangját szeretném a TV-n viszontlátni
Ügye a notiban (és a dokkolójában) csak displayport van. A TV-n viszont nincs se vga, se displayport.szóval marad a hdmi.
Itt azt írják, hogy a DP átviszi a hangot is.
Ha pl egy ilyet rendelek, akkor kép és hang is átmegy a TV-re?
-
sbazsi
veterán
úgy értem mi van, ha két, nem egyforma ramot kap a drága?!
eredeti kérdés -
sbazsi
veterán
válasz
sbazsi #74144 üzenetére
na töröltem az nvidia drivert, és system update-en keresztül újra feltettem.
Most működik.
Viszont az asztalon, a jobb-klikk-es menüben csak az nvidia beállítások vannak.
Vagyis ha minden igaz, a dokkolóban megy az nvidia kártya.
azt be tudom valahogy állítani, hogy a dokkolóban is csak akkor menjen, ha tényleg kell? -
sbazsi
veterán
válasz
Dhampir #74137 üzenetére
a bios frissítőt lekaptam, azt írta, hogy a legfrissebb a bios.
az nvidia frissítő pedig hibás link.az nvidia desktop maneger nem akar elindulni. akár az asztalról próbálom indítani, akár a vezérlőpultról.
helyesbítek. vezérlőpultból "elindul", legalábbis a feladatkezelőben megjelenik, de nincs ablak.
Már a wipe progival is volt ilyenem, ez mennyire szokványos jelenség win8.1 alatt? Mármint hogy a progi ablak nélkül fut a háttérben?
-
sbazsi
veterán
van egy kis gondom.
t530 w8.1
beteszem a gépet a dokkolóba. az egér lámpája világit.
de a kép nem megy ki a monitorra.
eddig kiment, most nem.
jártam a biosban, beállítottam a virtualizációt, de mást nem.ha kikapcsolom a monitort, miközben a dokkolón van, akkor hallom a leválasztás hangját.
dvi kábellel van összekötve.mi lehet a gond?
-
sbazsi
veterán
mi van, ha a t530 kap a meglévő 4gb ram mellé egy 8gb-osat?
-
sbazsi
veterán
lenovo t530-hoz honnan tudok win8.1 telepítőt letölteni?
win8.0 van hozzá, de ha lehet, akkor inkább nem frissíteném, hanem rögtön az menne fel.
smartservice-t látom, hogy onnan lehet rendelni, valami gyorsabb megoldás, letöltés? -
sbazsi
veterán
Adott egy noti, T sorozat.
A garinál mi számít? Ami a garanciajegyen van, vagy amit a lookup mond?
Kb fél év difi van a kettő között, a papíron a helyszíninél van a pipa, a weboldalon pedig ez:
This product has a three year limited warranty and is entitled to mail-in or carry-in repair service.Ilyenkor mi van?
-
sbazsi
veterán
válasz
donjohnson #71954 üzenetére
ok, köszi
-
sbazsi
veterán
válasz
donjohnson #71952 üzenetére
4337-10U
4337-15U
(kötőjellel, és nélküle, 0-val és O-val)Az enyémen csak 1 dvi és 1 displayport van, és nem usb3-as.
És itt nem is írja a 30-as sorozatot.Akkor tuti, hogy nem fog menni vele, vagy lehet azért nem írja, mert amikor felkerült ez a cucc az oldalra, akkor még nem volt 30-as sorozat?
Elvégre ha a másik működik mindkettővel, akkor ennek is kellene, nem? -
sbazsi
veterán
Van egy T410-es notim. Hozzá type 4337 dokkoló.
Kérdésem, hogyha esetleg váltok (t430,t440,t530,t540), akkor mekkora esély van arra, hogy a dokkoló jó lesz?
Keresgélek a neten de nem találok olyan infot, ami biztos.
Ahogy látom, kétféle 4337 van, amin van egy USB3.0 +5UDB2.0 és ami 6xUSB2.0
Na meg amikor megjelent a dokkoló, akkor nem volt t430, és t440. Nyilván nem lehet ilyenkor minden leírást updatelni.Esetleg nem váltott valaki, akinek van dokkolója?
-
sbazsi
veterán
Adott egy T410. i5 (520m), 4gb ram.
Kérdés, hogy ár/teljesítmény javulás terén hogy járok jobban.
Ha lecserélem egy t430 , i5 (3320m) 8gb ram, vagy csak simán veszek bele ramot.
(vagyis lecserélem, mert 2*2 van most benne.
Ramcsere kb 16 - amennyiért elmegy a régi 2*2, noticsere sztm 100 körül fájna. -
sbazsi
veterán
és melyik az?
PowerManager -
sbazsi
veterán
Következő gondom van:
T410, win7 pro, 64 bit.
Ultrabayben odd helyett hdd.A gond az, hogy folyton kikapcsolja a merevlemezt.
Energiagazdálkodásban a következő beállítások vannak:
stop hdd rotation: never
usb selective suspend setting: letiltva.mit tegyek, hogy ne lője le a vinyót?
-
sbazsi
veterán
ki tudja, egy t410-ben milyen memóriakártyaolvasó van?
ezt tudja írni/olvasni? -
sbazsi
veterán
Az akksi led narancssárgán villog.
Cycle count 153
Status: No activity, pedig töltőn van.
Condition: Good.Kuka, vagy lehet vele csinálni valamit?
Ha kuka, hol érdemes akksit venni? -
sbazsi
veterán
Adott egy T410.
2x2gb memóriával.
System info windows szerint csak 8gb tehető bele.
Ez mennyire szokott tévedni?
Kingstonnal mennyire szokott kompatibilitási gond lenni?
8, vagy ha lehet, 16-ot szeretnék bele... -
sbazsi
veterán
válasz
rgeorge #27502 üzenetére
Az első hdd-re a hd Sentinel mit ír a SMART értékek közül a power on time count-ra?
#27499 Működési idő: 129 nap, 12 óra
27499-ben mindkét hdd smart értékeit leírtam.T410 - i4/4gb/320gb hdd + 640 gb hdd, win7 - 64 bit
apropo, a második hdd az milyen felületen csatlakozik? (ultrabay)
-
sbazsi
veterán
válasz
rgeorge #27489 üzenetére
kondició 70%
A merevlemez 2638 alkalommal vizsgált meg gyanús adatszektorokat
Működési idő: 129 nap, 12 óra
Hátralévő élettartam: 830 nap
Összes indítás/leállítás 1329Más SMART érték nincs.
De van valami kattogás/nyigorgás, amit időnként produkált, tegnapig napi kb 1-2 alkalommal, tegnap vagy 20x.lehet, hogy nem ez a vinyó volt, mert van benne egy másik.
apropo, ezzel kapcs: hol lehet beállítani, hogy ne kapcsolja ki, ha nincs használatban?
annak: kondició 100%
működési idő 128 nap
hátralévő élettartam több mint 1000
összes indítás/leállítás:26608
ez mennyire árt neki? -
sbazsi
veterán
válasz
rgeorge #27486 üzenetére
Seagate momentus
320gb/7200
Firmware: 0003LVM1 -
sbazsi
veterán
kérdés: a vinyóm (szerintem belőle jön) érdekes hangot hallat időnként.
lenovo cucc azt mondja rendben van, hdsentinel 70%kondiciót ír, és 2600+ alkalommal gyanus adatszektort vizsgált, de mindent rendben talált.
ez elmult pár napban kb napi 1x hallottam a hangot, tegnap este viszont kb 20x.mikor érdemes szervízbe vinni, mert nem szeretném megvárni, hogy már nem kapcsol be...
-
sbazsi
veterán
Elkelne egy kis segítség.
Adott egy T410 noti. Volt benne egy dvd-rw.
Model No: UJ892
FRU P/N 45N7457
Kb az első dolgom volt, hogy vettem a gépbe egy ultrabay hdd case-t jó kis vinyóval.
Most arra gondoltam, hogy ha nem kerül súlyos 10ezrekbe, hanem párezerből megvan, akkor vennék a dvd-rw-hez egy tokot, és otthon az usb hub-ra kötve használnám, ha kell.
Ilyesmire gondoltam:
External Case for IBM Thinkpad T400 W500 W700 R400 DVD / CD-ROM - Free Shipping Ez 15 usd, pont árban van.
A gond csak az, hogy t410-et nem írja.
Kérdésem, hogy ez megfelelne-e a gépemnek és a meghajótnak.Láttam csak kábeleket is, és bár nem rossz, a célnak megfelelne, ez annyira mégsem szimpatikus, szeretnék hozzá dobozt is...
-
sbazsi
veterán
egy kérdés: egy T410 noti FN billentyűzetét hogy lehet sima meze billentyűzeten elérni?
Kell spéci, FN gombos bill, vagy lehet pl a jobb oldali win billt erre "szakosítani" -
sbazsi
veterán
egy kérdés: adott egy kb 6 éves r51 noti, annak van egy töltője. ez a töltő milyen eséllyel fog működni egy t410 notin?
-
sbazsi
veterán
urak, egy ilyen töltőről hogy lehet eldönteni, hogy eredeti, vagy kamu?
-
sbazsi
veterán
volna 1-2 gondom: egy ideje nem megy az ujjlenyomatos bejelentkezés.
a másik, hogy a tapipadon, ha két ujjal taperolok, akkor nem scrolloz lefelé a böngésző
a harmadik, hogy nem megy a win XP mód.
A(z) Windows XP Mode visszaállítása nem sikerült, mert a gazda processzortípusa nem megfelelő, vagy a rendszer nem támogatja a hardveres virtualizálást.
korábban ment, elvileg semmit nem állítottam el. -
sbazsi
veterán
egy kérdés: az belőhető valahol, hogy adott esetben "gombnyomásra" kezdjen tölteni?
úgy értem: mondjuk elutazok, de 60%-on van. és azt szeretném, hogy éjjel töltsön fel.
ilyenkor csak az megy, hogy beállítom, hogy mondjuk 60+% alatt töltsön, , és ha feltöltött, visszateszem 40-re, vagy van erre vmi egyszerűbb mód, amit nem felejtek el reggel. -
sbazsi
veterán
hogy tudom visszakapcsolni az ujjlenyomatos bejelentkezést?
felmentek a frissítések, azóta jelszót kér. -
sbazsi
veterán
hmm, lehet hogy működik?!
1 sikeres próba megvolt. Most megpróbálom megint.audi100td: próbáld ki Te is!
A lap alján patcoghm által írt hsz.
A lényeg: BOTH keyboard and Mouse settings need to be UNCHECKED to disable "Allow this device to wake the computer"
Igaz így a billentyűzet is kilőve, de eddig azt sosem használtam bekapcsolásra. Csak a bekapcsoló gombot, vagy az újlenyomatolvasót.szerk: úgy néz ki működik, köszönöm!
-
sbazsi
veterán
válasz
modeller #15781 üzenetére
enabled, vagy disabled legyen
BFeco
Az egérnél megtettem, az előző egeremmel asszem működött is (pont akkor lett új, amikor kivettem a pipát), most ezzel nem
nálam csak simán híd kompatibilis egérként ismeri fel, semmi logiteches móka.
Meg ott van mellette az ultranav pointing device, de arra semmi energiagazdálkodást nem említ (nincs fül)szerk: tegyem fel a driverét? sosem használtam semmilyen egér driverét, ez is 26 mega, csak felesleges erőforrászabálásnak tartom
-
sbazsi
veterán
igazából nem tudom hova lenne illetékes a kérdés, de felteszem itt.
(az azonnali kérdések topicban nem kaptam választ)
t410 + M510 wireless egér. win7 64bit.
Alvó állapotba teszem a gépet, és ha megmozdítom az egeret, akkor bekapcsol.
az egér tulajdonságainál kivettem a pipát, elvileg nem kéne bekapcsolnia.
egér/hardver/tulajdonságok/beállítás módosítása/energiagazdálkodás -
sbazsi
veterán
lenne egy kérdésem: t410, a thinkpad feliratnál nyikorog, és van egy kis holtjátéka. lehet vele csinálni valamit, vagy ez van
-
sbazsi
veterán
a jelenlegi automban nem lehet kikapcsolni a légzsákot.
szerinted hányszor állt otthon az auto, mikor valamelyikünk egyedül ment a gyerekkel, és a bébihordót csak hátra lehetett betenni
mennyibe kerülne ez a kapcsoló a gyárnak?
mennyi macerát okozott ez nekem?
lesz még egyszer ilyen márkájú autóm? -
sbazsi
veterán
egy kérdés: lehet valahogy t410-re mikrofont kötni?
és mikrofont és hangfalat egyidőben? -
sbazsi
veterán
egy T400-as notira gyárilag mennyi a gari? létezik, hogy 1 vagy 2 év?
hirdetnek itt egyet, 08/12 gyártású, és nincs rá gari. -
sbazsi
veterán
válasz
ro_bert17 #14277 üzenetére
így van. teljesen kikapcsolt állapotban (nem készenlét, nem hibernálás - leállítás után) ha kinyitom, felgyullad a zöld led az ujjlenyomatolvason.
ilyenkor elhúzom az ujjam, és szépen bekapcsol, és belép a windows-ba.nekem nagyon tetszik, imádom ezt a feature-t. nem kell várni belépés után
-
sbazsi
veterán
a szerviz az más miatt volt, nem a boritás miatt, igaz?
a mostani egerem kb 2-3 éves, azon is vannak használati nyomok
ezzel jár. csak unom, hogy ennek is folyton be kell dugni a wireless "pöckét", egyszerűbb lenne egy olyan, amit nem kell. tudom, a logitech feltalálta a micro vevőt, de az is elfoglal egy usb-t, az is fogyaszt áramot, és az is kb hasonló áron van. akkor már inkább ez.
csatlakozással nincs gond, és nem ugrál remélem.
eddig úgy voltam, hogy egérbe logitech, vagy microsoft. de most majd lenovo lesz. (ha jól rémlik a logitech gyártja, legalábbis egy régi -nem bluetooth-egéren logitech felirat is volt) -
sbazsi
veterán
használ valaki lenovo bluetooth egeret?
vélemény? vagy általában bt egérről
nem játékra kell, csak munkára, néha képszerkesztés is azért -
sbazsi
veterán
mennyire normális, hogy egy usb hdd-re 2mA áramfelvételt ír ki a win7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest