Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Shadowfax
üzenetére
basszus és csak ennyiért? most készen lettem eléggé ettől. azt hittem valami gyűjtői aranyárban mérték.
nem tudom milyen program, amiről szó van. a telepítést is kompatibilitással csináltad? nekem sokszor úgy kellett, hogy az installer által kicsomagolt temp mappát másoltam ki míg a kis ablakban "üdvözli a telepítő" még futott. abban szokott lenni több exe, ha mindegyikre rápipálsz egy win 2000 kompatot, és ebből a tempből futtatod újra a telepítőt azzal se megy? esetleg ugyanitt vannak néha ini fájlok, azokban lehet még próbálkozni átírni a vonatkozó dolgokat, de az már trial and error kategória. de szokott benne lenni minor meg major version.
a win beépített kompat fülecskén felül van egy elég komoly kompat toolkit (nem tuti a név, régen volt már, meg a sok alkohol), abban vannak extra jedi trükkök. én még nemigen találkoztam olyan appal, amibe ne tudtam volna beleverni hogy "ez márpedig 2000, rohaggyámeg".
pedig igazából én nem akarok emlékezni ezekre. csak vésztartaléknak, ha mégse jönne össze a másik verzió...
ha meg nagyon nem megy add el nekem, megtanítom kesztyűbe dudálni a tündért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Filmvilág
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/16 GB/256 NVMe /14" FULL HD gyári garanciás magyar laptop eladó
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
- ASUS ROG Strix Scar 16 (2024) 16" 240Hz MiniLED, i9-14900HX, RTX 4090 16GB 175W, 32GB 5600Mhz, 1TB
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Asus TUF F17 FX706LI 17.3" FHD IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest