Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vargas0502

tag

válasz Dhampir #121440 üzenetére

Igazad van, az árral nehéz lenne vitatkozni, de a W541 finoman fogalmazva sem közelítheti meg a P50-et stabilitásban és megbízhatóságban sem.

Nekem volt mind a kettő,de inkább ne is beszéljünk a W541-ről.

Viszont én egy pár dolgot írnék ajánlásképpen, hogy miket szoktam figyelembe venni a szokások hardveres dolgokon kívül. Lehet, hogy ez neked is segítség lesz.

1. Nekem fontos, hogy minél több (db) háttértárat tudjak belepakolni a gépeimbe.
    2. Legyen "becuppanos" dokkoló a gépeimhez. (Igen tudom, itt már kiestek a modernebb gépek, de a munkahelyem biztosít modernebbet így nem érdekel, ha itthon nincs saját felhasználásra USb-C-s dokkolóm csak céges gépem,stb.)
    3. Lehet-e a géphez kapni még original vagy utángyártott aksit és ha igen milyen áron? (Szeretem, ha van tartalék.)
    4. Mivel nem mindig dockról használom a gépet ezért nekem fontos a 3db "hagyományos" USB port.
    (Ezek csak az én beidegződéseim.)
    5. Amennyiben találok és megfizethető akkor minél jobb kijelzővel szoktam megvásárolni.

Ezek a szempontok előtt már túl vagyunk a hardveres megközelítésen és, hogy mit fogok rajta futtatni,stb...

Új hozzászólás Aktív témák