Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Dr. Akula
üzenetére
"Amit a nagymama horgolt terítőjével letakarunk, és vigyázunk rá mint a szemünk fényére, az a konzumer kategória, nem üzleti."
Én azért itt érzek egy erős képzavart a részedről. Nekem munkaeszköz a gép, de irodában használom, letakarom, stb. Ettől függetlenül nem felelne meg egy bóvli vacak konzumer, mert kell a jó billentyűzet, a megbízható működés, hűtés, a pöcökegér, illetve nem árt, ha azért nem kell rettegjek, ha kiveszem a táskából, egyben lesz-e még. Erre tökéletes volt az unibody T480s (kultúrált módon használva mindent kibír, elég masszív), és a sima műanyag + rollcage T14 is. De nem kell túlélnie, ha áthajt rajta a tehervonat, vagy hogy baseball-t akarna valaki játszani vele.
Szerintem ezek teljesen életszerűtlen igények egy üzleti géppel szemben. Ehhez kell venni egy 15 kilós edzett acél házas katonai gépet. Az arra van, hogy bírja, ha gránát robban mellette. De nem hordanám az irodába, az 100%.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- Monitorkalibráló eszközök
- Milyen légkondit a lakásba?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem ezek teljesen életszerűtlen igények egy üzleti géppel szemben. Ehhez kell venni egy 15 kilós edzett acél házas katonai gépet. Az arra van, hogy bírja, ha gránát robban mellette. De nem hordanám az irodába, az 100%.