Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
hát nézd, üzleti notebookról beszélünk, feltételezném, hogy aki ilyet használ az utazik. és ha utazik, akkor használja privátra is, kapcsolat tartásra, film nézésre, szállodában rádugja a tévére és megnéz egy filmet, etc..
de azt is abszurdnak tartom, hogy egy valamit érő vga sincsen benne, ami képes lenne egy egyszerűbb időeltöltő játékot meghajtani.
2010-ben ez egyszerűen hiba.
már a dell is szerel hdmi-t az amúgy vacak e szériára, ami szintén hasonló kategóriás gép.
egyszerűen nem állja már meg a helyét ez a szétválasztás és erre az újabb t-s gépek jó példa. de ezt még tovább kéne vinniük, és szerintem igenis egyes hardver elemekben egyszerűen levannak maradva. kijelzőben is.
az pedig vicc, hogy a lenovo oldalán az x gépeknél az a 100-as fos is ott szerepel..
nekem is mai napig a thinkpad az etalon, de hagy legyek már kritikus pont azzal szemben amit a legjobban szeretek és úgy gondolom, hogy amit mondok az nem megalapozatlan és az meg nem igaz, hogy csak én utazok rendszeresen és csak nekem okoz gondot, ráadásul filléres alkatrészekről beszélünk, emiatt meg pláne bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Elite: Dangerous
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Formula-1
- ASUS routerek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad V15 G2 I5-1135G7/20 GB/256 NVMe /14" FULL HD laptop
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/40 GB/256 NVMe /14" FULL HD magyar bill/10 magos
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Huawei Watch GT 5 // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest