Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

S_x96x_S
addikt
válasz

Tikakukac

üzenetére
						> a mai laptopok type-c dokkolókon perifériákat illeszteni
> sajnos nem jelentik azt, hogy a valóságban is működnek.tele van a net USB-C hub (rém)történetekkel ..
főleg a Realtek RTL8153 chipess hubokat szidják -
( mert azok a Macbook-okat nagyon nem szeretik )USB-C hubs and my slow descent into madness ( 2021 )
" I’d also say “avoid the RTL8153 at all costs”, but given that chip appears to be everywhere… good luck with that!"bár ~1 éves írás .. megint nagyot szaladt
a téma a közösségi médiában
https://news.ycombinator.com/item?id=30911598
( 1144 points 14 days ago - ami soknak számít .. )------------
Bár sokan írigylik a Maceseket .. hogy ott minden müködik
( ~ "a szomszéd rétje mindig zöldebb" )
azért ott is derülnek ki problémák.
"M1 Thunderbolt ports don’t fully support USB 3.1 Gen 2"
April 18, 2022 - 

válasz

Tikakukac

üzenetére
						"ehát akkor ezredjére is: az, hogy papíron alkalmasak a mai laptopok type-c dokkolókon perifériákat illeszteni sajnos nem jelentik azt, hogy a valóságban is működnek."
De akkor írd ezt, mert nem lehetett kihámozni, mit akarsz. Amúgy a valóságban működnek, csak nem túl jól. Együtt tudok vele élni, bár van vele macera, de azért inkább működik mint nem."Az, hogy menjen a céges gépemen a dokkos ethernet úgy 50 fajta bios és firmware kellett,"
WTF milyen dokk és milyen gép?
 Én a D6000-es Dell dokk firmware-ét updateltem, a 480-asét csak amennyire a céges image szokta, és azért nagyrészt működik (azzal együtt, hogy néha ki kell tépni a C-ből). Annyira sz@rul, mint amit írsz, a cégnél kb. egy gépünk sem döglik a C dokkokkal...
De a HP usereink amúgy meglepően keveset panaszkodnak a C dokkokra. A gépekre inkább
Szal értem, mi a gond, de azért általánosságban elmondható, hogy a C dokkok használhatóak (azzal együtt, hogy van vele macera), csak te vagy extra peches

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Gaming notebook topik
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - iPhone topik
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
 - Milyen notebookot vegyek?
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - További aktív témák...

- TUF A15 FA507XI 15.6" QHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző

- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
 - X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
 - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én a D6000-es Dell dokk firmware-ét updateltem, a 480-asét csak amennyire a céges image szokta, és azért nagyrészt működik (azzal együtt, hogy néha ki kell tépni a C-ből). Annyira sz@rul, mint amit írsz, a cégnél kb. egy gépünk sem döglik a C dokkokkal...