Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Dhampir #113070 üzenetére

Kidobtam az "ajándék" samsonite táskát élből, annyira rettenetes penetráns döglött állatkert szaga volt. Szóval nem tudtam volna az eredeti állapotában visszaküldeni, így szerintem nem lett volna korrekt. Hónapokkal később főleg nem fogom zargatni az eladót, így is nekem volt kellemetlen ezeket leírni neki.

Kb 5 órán át takarítottam, 1-2 hétig szellőztettem, ecet gőz + prime95 is ment rajta 4-5 órán át. Viszont amíg küzdöttem vele, elnyerte tetszésem a klavi kiosztása (+numpad) és a zsanér meg úgy a szerkezet masszivitása (eltakarítva azért jobban nézett ki). Ha már ennyi energiát öltem bele, akkor teljesen rendbe raknám, amúgy is szoktam "renoválni" gépeket.
    Még egy atomjaira bontás és újrapasztázás, egy ózonos szagtalanítás és egy fedlap matrica hiányzik a történetből.

Rokonságnak köszönhetően kialakult a megfelelő tolerancia szint a rettenetesen mocskos gépekkel kapcsolatban az "állítólagos" tisztaságmániám ellenére, konkrétan miattuk vettem egy 24 literes einhell-t. Már be vannak tanítva, hogy a teraszra rakják a gépet, és csak kompresszorozás után lehet bevinni a házba. Szóval nem először találkoztam igénytelen user gépével. Jelen esetben az átlagnál nagyobb kihívás volt :DDD

De alapvetően csak az lett volna a kérdés, hogy hol érdemes "felújíttatni" az akkuját, mert egyik fórumtársunktól olvastam régebben, hogy ezt javasolta utángyártott helyett, és szemre is 18650 formája van. Csak ugye elszúrtam a lépést, hogy a története miatt leírtam az ideapad kifejezést ebbe a témába (kb olyan lehet, mint a sznob kávés témában leírni a szarvasi + sárga csíbó kifejezést), és reagáltam a legnagyobb TP szivárványos kötekedésére.
    Szóval hol érdemes kicseréltetni a "cellákat"?

szerk.: de inkább nem rontom itt a levegőt, és máshonnan próbálom kideríteni, hogy hol érdemes az akkut megcsináltatni, és törlöm az itt szóltam hozzá részből ezt a témát a békesség jegyében.

Új hozzászólás Aktív témák