Hirdetés
- Jhonny06: Új gépsárkány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz
tboldi
üzenetére
Mint tárgy eléggé hozzá tudnak nőni az emberhez, az már biztos. Eleinte én is csak azért vettem a T61-em, mert ingyen hozzám vágtak egy GPU hibás 14-es példányt szakközép elején, ami néha feléledt. Ott döntöttem el, hogy kell egy ilyen működőképesen is, mert még mindig sokkal jobban ment rajta a CAD mint az iskolai gépeken (na meg persze a GTA
). Eleinte csak +2 GB RAM került bele, aztán egy akku is, majd mikor divatba jött az SSD abból is kapott egyet, és mire észbe kaptam, már porfogó lett az asztali gépből. Aztán cseréltem T500-ra, de jött mellé egy T41 is, majd egy T43, az X230T, véletlenül visszavásároltam a T61-et is, de közben megláttam egy olcsó T500-at, meg most itt van két halott T61p is... Legalább van választék, hogy melyiket vágjam a hívatlan vendégekhez. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
). Eleinte csak +2 GB RAM került bele, aztán egy akku is, majd mikor divatba jött az SSD abból is kapott egyet, és mire észbe kaptam, már porfogó lett az asztali gépből. Aztán cseréltem T500-ra, de jött mellé egy T41 is, majd egy T43, az X230T, véletlenül visszavásároltam a T61-et is, de közben megláttam egy olcsó T500-at, meg most itt van két halott T61p is... Legalább van választék, hogy melyiket vágjam a hívatlan vendégekhez.