Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz Frawly #105249 üzenetére

Szisztematikusan kihagyod az egyes hsz.-ekre a reagálást. Érzed, hogy van baj, tagadásban szép az élet.

Azt írtam, hogy ahogy néztem, marha kicsi a választék belőle, mert RIKTÁBB.

És ez akkora hülyeség is, hogy a fal adja a másikat. Mi a ritkább? Ekkora piackutatást végeztél? Ja, nem. 1 rohadt keresést sem csináltál. Erre rakom a nyakamat a hóhér elé. 5. pontban igazolod is, hogy tettél bele te magasról.

Persze szerencsére nem sokkal drágább, valóban.

Igen. 1,5 fonton megy a vergődés. Azé' lehúztam pár évet a kereskedelemben, a hazai és nemzetközi aprókon is, de ez a keményebb sztorikból való.

Tudom, ez megint az én hibám, nem tudok magyarul, mert nektek a „ritka” egyenlő a „nem kapni”-val.

Nem tudom ki olvas és válogat szelektíven egyébként :B Amúgy lehet megkopott angilaliban a magyar nyelvtan.

Igen, a UK sokkal nagyobb piac a magyarnál, de úgy néz ki, hogy errefelé szinte mindenki az utángyártott töltőt tolja.

Van egy kevés közöm a helyi piachoz és emberekhez is. Hogy ezt miből szűrted le, az érdekelne. Ha magadból, az nem jelent sokat. Amúgy hülyeség.
    Árakhoz kis adalék: egy időben rendszeresen UK-ból hozattam alkatrészt, gépeket és minden egyéb vackot is, mostanában autóalkatrészt is. Na, hát ennyire pocsék árak vannak kint, hogy még a magyar fizuhoz és aprós árakhoz képest is, hogy megéri nekem utaztatni és menedzselni egy rakat lomot. Csak, hogy ezt a drágább-olcsóbb témakört pofán verjük végre rendesen.

Mondom, én sem szarrágásból vettem utángyártottat, csak a találatok között az első néhány oldalon csak ilyen utángyártott volt, árban választottam egyet, ami új, nem túl olcsó ahhoz, hogy igaz legyen, és berendeltem.

Valamiből meg kell élnie a gyártósoroknak is, jogos. Élj a mának.

Nem tudtam, hogy ezt ennyire nem szabad. Vagyis gyanakodtam rá eleinte, azért is kérdeztem itt a topikban, de mivel nem jött olyan válasz, hogy az utángyártott mindenképp kerülendő, meg előtte is utángyártottat használtam, amivel nem volt semmi baj, azért eloszlott a gyanakvásom.

És bzdmeg már megint itt tartunk. Az elmúlt 2 teliberakott rohadt oldalon folyamatosan nonstop arról megy a duma, hogy akkuból és töltőből eredetit. Kilistázzam neked? Úgy már elég lesz befejezni ezt az ámokfutást? Vagy nyújtsuk még egy kicsit? Mit szeretnél akkor végül? Bocsánatkérést fél tucat embertől, hogy mindannyian retardáltak vagyunk, de te szerencsére átlátsz a szitán?

Ezt a személyeskedéses meg rosszindulatos sz@rt meg felejtsük már el a francba. Unalmas, hogy minden tök egyértelmű vitában, mikor valaki már csak vagdalkozni tud és kiforgatni az írásokat meg maszatolni, akkor betolja ezt és instant paladin Divine Shield és hol a moderátor.

Elszúrtad. Kész. Pont. Rendeled a gyárit, rászánod az időt megérteni, hogy miért ez a megoldás és mitől minek van hangja egy töltőkörben, majd innentől kezdve egy okosabb emberként élsz tovább.
    De ez, amit egy nyomoronc töltőn sikerült iderakni, rendesen top10 kirohanásba kerül lassan nálam, pedig láttam dolgokat.

• vicze

félisten

"marha kicsi a választék belőle, mert RIKTÁBB"
    Ez pusztán hazugság. Drasztikusan magasabb a választék. Mivel itt élek elég jól tudom.
    Már megbocsáss de ahhoz elég nagy "ügyesség" kell hogy itt (UK) ne találj használt töltőt.

• HSM

félisten

Miért írtuk volna, amikor egyértelműen azt írtad válaszul, hogy akkor gyári használtat fogsz keresni? [link] :Y

Nem mi kötekszünk, te próbálod kiforgatni a történteket, amikor világosan le van írva minden. :W Azért pedig nehogy már mi legyünk a hibásak, hogy mást csinálsz, mint amit javaslunk, és mást, mint amit leírsz. :Y

Új hozzászólás Aktív témák