- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Frawly #105249 üzenetére
Szisztematikusan kihagyod az egyes hsz.-ekre a reagálást. Érzed, hogy van baj, tagadásban szép az élet.
Azt írtam, hogy ahogy néztem, marha kicsi a választék belőle, mert RIKTÁBB.
És ez akkora hülyeség is, hogy a fal adja a másikat. Mi a ritkább? Ekkora piackutatást végeztél? Ja, nem. 1 rohadt keresést sem csináltál. Erre rakom a nyakamat a hóhér elé. 5. pontban igazolod is, hogy tettél bele te magasról.
Persze szerencsére nem sokkal drágább, valóban.
Igen. 1,5 fonton megy a vergődés. Azé' lehúztam pár évet a kereskedelemben, a hazai és nemzetközi aprókon is, de ez a keményebb sztorikból való.Tudom, ez megint az én hibám, nem tudok magyarul, mert nektek a „ritka” egyenlő a „nem kapni”-val.
Nem tudom ki olvas és válogat szelektíven egyébkéntAmúgy lehet megkopott angilaliban a magyar nyelvtan.
Igen, a UK sokkal nagyobb piac a magyarnál, de úgy néz ki, hogy errefelé szinte mindenki az utángyártott töltőt tolja.
Van egy kevés közöm a helyi piachoz és emberekhez is. Hogy ezt miből szűrted le, az érdekelne. Ha magadból, az nem jelent sokat. Amúgy hülyeség.
Árakhoz kis adalék: egy időben rendszeresen UK-ból hozattam alkatrészt, gépeket és minden egyéb vackot is, mostanában autóalkatrészt is. Na, hát ennyire pocsék árak vannak kint, hogy még a magyar fizuhoz és aprós árakhoz képest is, hogy megéri nekem utaztatni és menedzselni egy rakat lomot. Csak, hogy ezt a drágább-olcsóbb témakört pofán verjük végre rendesen.Mondom, én sem szarrágásból vettem utángyártottat, csak a találatok között az első néhány oldalon csak ilyen utángyártott volt, árban választottam egyet, ami új, nem túl olcsó ahhoz, hogy igaz legyen, és berendeltem.
Valamiből meg kell élnie a gyártósoroknak is, jogos. Élj a mának.
Nem tudtam, hogy ezt ennyire nem szabad. Vagyis gyanakodtam rá eleinte, azért is kérdeztem itt a topikban, de mivel nem jött olyan válasz, hogy az utángyártott mindenképp kerülendő, meg előtte is utángyártottat használtam, amivel nem volt semmi baj, azért eloszlott a gyanakvásom.
És bzdmeg már megint itt tartunk. Az elmúlt 2 teliberakott rohadt oldalon folyamatosan nonstop arról megy a duma, hogy akkuból és töltőből eredetit. Kilistázzam neked? Úgy már elég lesz befejezni ezt az ámokfutást? Vagy nyújtsuk még egy kicsit? Mit szeretnél akkor végül? Bocsánatkérést fél tucat embertől, hogy mindannyian retardáltak vagyunk, de te szerencsére átlátsz a szitán?Ezt a személyeskedéses meg rosszindulatos sz@rt meg felejtsük már el a francba. Unalmas, hogy minden tök egyértelmű vitában, mikor valaki már csak vagdalkozni tud és kiforgatni az írásokat meg maszatolni, akkor betolja ezt és instant paladin Divine Shield és hol a moderátor.
Elszúrtad. Kész. Pont. Rendeled a gyárit, rászánod az időt megérteni, hogy miért ez a megoldás és mitől minek van hangja egy töltőkörben, majd innentől kezdve egy okosabb emberként élsz tovább.
De ez, amit egy nyomoronc töltőn sikerült iderakni, rendesen top10 kirohanásba kerül lassan nálam, pedig láttam dolgokat. -
HSM
félisten
válasz
Frawly #105249 üzenetére
Miért írtuk volna, amikor egyértelműen azt írtad válaszul, hogy akkor gyári használtat fogsz keresni? [link]
Nem mi kötekszünk, te próbálod kiforgatni a történteket, amikor világosan le van írva minden.
Azért pedig nehogy már mi legyünk a hibásak, hogy mást csinálsz, mint amit javaslunk, és mást, mint amit leírsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Star Trek
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest