Hirdetés
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
azbest
üzenetére
Még néztem nemrég hivatalos lenovo videot, ott az ultra dockra írta, hogy tudna több monitort is nagyobb felbontással kezelni. Ennél a sima AF-nél 2x1080p-t írt. Lehet, hogy azóta változott, vagy újabb kiadás. Nekem csak egy monitorom van, 2560x1440, ez biztos

Dokkoló hátuljából jön ki az usb c kábel. A notin én a széléhez legközelebbibe dugtam, mivel az tűnt elsőre kompetens portnak. Kipróbáltam a másikat is, ami a lenovos kombó egy része (gondolom ez lesz a thunderbolt), de ugyanazt produkálta. Egyébként fogalmam nem volt, hogy van közöttük különbség, sőt... nem is tudtam, hogy a kombós részbe is csatlakoztathatom a kábelt.
Nézzétek el nekem, eddig egy T420-am volt, nemrég lett a telefonom is usb-c, szóval nem vágom már annyira pengén a mai szabványokat.
Biztos, hogy valami szoftveres lesz, kérdés az, hogy mi a gond...

-
vicze
félisten
válasz
azbest
üzenetére
Persze egy virtuális display kell neki és akkor kiadja akár többre is, de ez nem VGA hanem csak egy konverter, nem változtat a bemenetén. A DisplayLink mehet LAN-on és WiFi-n is, mindegy neki a közvetítő közeg.
Olyan dolgon pattogunk, aminek semmi köze a problémához. Nyilván ha lassul a gép teljesítménye, az nem a dokkoló videó kimenetétől van, hanem azért mert megváltozik valami az energia gazdálkodással, ez a TaskManagerben könnyen látható kell legyen, hogy megváltoznak az órajelek mikor bedugja a dokkolót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- AKCIÓ! Csak Ma! Lenovo legion pro 5 Ryzen 9 Rtx 5060
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest