- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATI
senior tag
válasz
vicze #104966 üzenetére
Sorban akartam válaszolni, ezért ezt csak most olvastam.
Kb ugyanarról beszélünk.Szerintem nem baj az, hogy most ezt felkapta a "média". Inkább jusson el több emberhez, akár feleslegesen. Nem minden thinkpad felhasználó advanced user és nem biztos, hogy fent van neki a Vantage. Sőt, ha jól gondolom egyszer el kell indítani, hogy utána automatikusan frissítse a driver-eket, fw-eket.
Pl a cégnél rengeteg embernek van T480s-se, T580-a és szerintem nem frissítgetik. Céges gép, bekapcsolják s csak windows update-kor indítják újra. A céges desktop üzemeltetőknek pl már hasznos lehet egy ilyen hír, már ha proaktívan állnak hozzá.
Egyébként én is tapasztaltam már olyan, hogy bizonyos fw-eket nem frissít a Vantage. Sajnos pontosan nem emlékszem melyikkel jártam így. Időnként meg szoktam nézni a support.lenovo.com oldalán elérhető verziókat a Vantage-ban utoljára frissítettekkel. Ekkor vettem észre az eltérést. Csak régen volt, nem emlékszem, hogy bios, vagy valami fw volt-e az.
Ami biztos, hogy a T480s-emmel volt ilyen.
Sőt, még a System Update is fel tud hozni olyan frissítést időnként, amit a Vantage nem.Vagyis közel sem 100%-os a Vantage, nem lehetünk biztos abban, hogy az automatikus frissítése mindenre gyógyír.
Én így látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Dell Latitude 7490 i7-8650u / 16gb ddr4 / 500gb ssd / Magyar Bill /jó akku / töltő
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest