- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Tikakukac #103566 üzenetére
közben megtörtént, ssd ki, palmrest le, beindítottam és billentyű le.
a hűtő csavarokat egyesével kissé fellazítottam és újrahúztam, és minden más csavart is amit láttam
lokalizáltam a forrást, a bal alsó sarok csinálja, ha ott egy picit megfeszítem újraindul. nem nagyon, és nem is a gép felemelésével, hanem egy másik, de reprodukálható mozdulattal. és ismétlem, nem durván.egyébként az elejétől csinálta, emlékszem amikor sikerült először bebootolnom linux cd-ról (mivel semmi oprendszer, meg meghajtó nem volt benne ekkor), és át akartam vinni a máik szobába, az ajtóig jutottam csak és leállt
azon gondolkodtam, hogy csak valamilyen tápellátással kapcsolatos dolog, ha más lenen nem inkább lefagyasztaná?
update közben tiltottam az nvidia /intel vga-t, de semmi változás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged