Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- szaboi6512: Huawei E5785-22c Modem Frissítése, bin fájlból!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Szerintem meg azért inkább legyen egy kicsit több, mint túl kevés, de szent igaz, hogy nem kell ész nélkül nyomni. Eleve csak a legközepe melegszik a procinak, ami kisebb terület, mint a kupak. De tény, hogy gáz, ha már mindenhol préselődik ki. Borsószemnyi pasztát szoktak javasolni, és ez tényleg jó kiindulási alap.
Fémpasztát, meg folyékony fémet én szívesen kipróbálnék, de laptopra nem való, azon nem kockáztatnám meg. Asztali gépen más, mert azt nem mozgatjuk.
De ha már paszta. Az IC Graphite hővezető lappal van valakinek tapasztalata? Olyan, mint egy papírdarab, és elég kedvező teszteket látni róla YouTube-on. Előnye, hogy nem préselődik ki, nem szárad ki, többször felhasználható.
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac
üzenetére
+1. Vezető pasztát én alapból nem tennék rá semmi pénzért...
Amúgy nekem picit más a tapasztalatom a pasztával, T460s-en határozottan nem komálta, ha éppen csak minimális mennyiség került fel, kedvezőbbek lettek a hőfokok, amikor úgy egy emberesebb pöttyöt tettem rá. Pedig levételkor látszott, hogy végig fedte elsőre is, mégis jópár fokot nyertem mikor többet adtam neki. Persze, nyilván nem annyit, hogy egy óra legyen utána eltakarítani, annyira nem olcsó az AC MX4.

Persze, mindkét verzió milliószor jobb volt a két éves, kiszáradt gyári rágógumitól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- P14s Gen1 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- P1 Gen3 15.6" 4K OLED érintő i9-10885H T2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest