- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Nestor16 #102786 üzenetére
1. Az hogy milyen skint látsz a UEFI-n egy dolog. Kb. 10éve nem létezik BIOS úgy egyáltalán.
Épp múlt héten írtam, hogy csináltak egy undorító használhatatlan kattintatós GUI-t is. 9gen-től élvezheti aki akarja, régebbi nem kapta meg.
2. Amennyiben tudod a kulcsot jó lesz. (Kulcs megfelelő kulcs nélkül nem tudod beaktiválni) Ha nem akkor kérhetsz letölthető recovery disket Lenovo-tól amennyiben még garancián belül van. (grancián kívül nem tudom.) Olyan nincs, hogy BIOS kulcs, egyszerűen a gép előre regisztrálva van MS-nél, és online device licence van.
3. Ahogy írták Vantage!
4. Ezek már régi SW-k amik már nem támogatottak. Illetve nem tudok róla, hogy a Win32 KeePass bármilyen formában támogatna ujjlenyomatot. Ahhoz Windows API hívásokat kéne használjon és WPF Store app kellene legyen, máskülönben sehogy. (Amit linkeltél az W7 és KeePass 1.x)
5. Olyan 2,5-es meghajtót raksz bele amilyet csak akarsz.
A WWAN M.2-es slot, 2242-as SATA M.2-es SSD-t támogat csak is kizárólag.
6. Milyen leírást szeretnél? -
Silεncε
őstag
válasz
1. BIOS/UEFI ugyanúgy néz ki, volt nemrég linkelve egy új felület, de az T490 volt, nem hiszem, hogy a 450s meg fogja kapni
2. Ha van Windows matrica az alján, 99% biztos lehetsz benne, hogy eredeti, viszont az csak w8/8.1 kulcs, de a w10 is simán megeszi (vagy már az is lehet, hogy korábban volt w10-re upgradelve). Külön eszköz/oldal így utánakeresve nem létezik, ahol le lehetne csekkolni, jó-e
3. max a Lenovo Vantage feltesz MS Store-ból, de nagyon másról én nem tudok
4. ezt nem tudom
+ másik hsz:
Az m.2 slotra ezt írják a TP fórumon: "m.2 SSD with SATA interface only, 22x42 mm in size.". Nekem egy Sierra LTE modul van benne, de eszerint mehet bele SSD is. Vagy sima SATA a mostani helyére (7mm)
-
Nestor16
senior tag
válasz
Még 2 pont, hogy egy helyen legyenek.
1. Van mód tárhely bővítésre? 2,5 Intel 180 Gb SSD van benne gyárilag, ez lehet kevés lesz. Azon túl, hogy ezt nagyobbra cserélném és hogy külső adattárolót dugok rá, van lehetőségem? M.2 slotról olvastam a reviewben, az bővítésre is alkalmas vagy csak (LTE hálózat) adapternek van beépítve? Mint T500 esetén.
2. A funkió gombokról még nem találtam részletes leírást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1 humoros
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, Kék + ASUS ROG hátizsák
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest