Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
válasz
azbest
üzenetére
esközkezelőben ugyanazt húzza fel neki.
startup tiltva van kezdetek óta azt hiszem.(mondjuk az a fura hogy a gépet amikor elindítom, ugyanúgy betölt mindent (ha jól emlékszem böngésző is)mintha valami mély alvásba tenné magát ,nem leállna... ezt hogy lehet kikapcsolni? parancssoros megoldást ár próbáltam azt hiszem erre.)
update:
megjelent egy lenovo system frissítés,(viszont itt rá kell kattintani, magától nem megy fel ahogy nézem) de úgy hogy a beállításoknál az egyéb Microsoft termékek frissítése ki van kapcsolva.Lenovo Vantage bezavarhat? ott viszont talál wifi drivert és be is van neki lőve hogy feltegye automatikusan.(akkor is kérdés hogy a kettő miért írja felül egymást... min akadnak össze.
ui: vantages felrakás után újraindítottam a gépet és megint nem jó és a vantageban ugyanúgy megjelenik ugyanaz a frissítés mint telepíthető .ui: akárhogy rakom fel, akár vantageből akár windowsból, akár win frissítésből, mindig ledobálja újraindítás után úgy látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest