- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
LaptopSystem #19900 üzenetére
hát, akkor én már nem tudom, pedig működnie kéne
akkor menj be megint bios-ba és nyomj egy f9-et, majd f10-et
-
audi100td
nagyúr
válasz
LaptopSystem #19892 üzenetére
ott a képen az "excluded from boot order" lista, rámész a matshita dvd-re és megnyomod a billentyűzeten az x gombot, ezután bekerül a bootolható meghajtók közé, ott már tudod f5/f6-tal mozgatni
majd f10 és enter...
szerk: amúgy a gyári beállításokat f9-cel tudod behozni, de egyszerűbb ha felrakod a dvd-t a boot listára, különben mindent be kell állítani megint, feltéve ha voltak speciális igények
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #19894 üzenetére
Bios menű: F1, utána nem kell enter, magától belép..
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #19895 üzenetére
Majdnem, biosban a restart felirat alatt találod a bios defaultot, ha az megvolt, utána save, majd kilép magától!
-
válasz
LaptopSystem #19894 üzenetére
szoval amikor mondjuk F10-el kilépek a Biosból akkor elindul egyből az xp
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #19892 üzenetére
Mikor kilépsz a bios- ból, amikor az escape gombot nyomod meg, ott lesz a load bios default felirat, többek közt a save bios alatt..
-
válasz
LaptopSystem #19891 üzenetére
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
LaptopSystem #19883 üzenetére
nyomj neki egy load bios default-ot
szerk. megelőztek egy jobb megoldással
-
audi100td
nagyúr
válasz
LaptopSystem #19883 üzenetére
x-et nyomj ha nincs a boot listán a meghajtó
-
válasz
LaptopSystem #19882 üzenetére
irja és fel is ismeri a biosban a meghajtót viszont az F5 és F6 ra nem reagál csak sipol
első helyen ugye a HDD VAN utána 1-8 ig üres majd az van kiírva hogy Excluded From Boot order az alatt -USB HDD majd az utolsó a meghajtó -
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #19853 üzenetére
Ha csak HDD jön be, akkor optika van benne? Mert olyan nincs, hogy ne írná ki az F12 lenyomására a boot alatt, hogy csak HDD van, optika meg nincs?! Itt valamit rosszul csinálsz...
-
Gondwana
addikt
válasz
LaptopSystem #19853 üzenetére
BIOS-ban a bootnál F5/F6-tal emeld följebb az ODD-t, mert a vonal alatt van (Do not boot from...)
(Az ultrabay pöcke biztosan rendesen a helyén van?) -
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #19849 üzenetére
Bekapcs, rögtön F12 nyom, na akkor utána lehet választani a boot sorrendet, hogy miről bootoljon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erős 10 magos Lenovo T14 S gen3 (12.Gen Core I5 16Gb DDR5) laptop - Premium GARANCIÁLIS!
- Újszerű erős ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I7 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest