Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Autó költségek
Aktív témák
-
Vaze
őstag
UP
-
Vaze
őstag
semi otlet? :(
-
Vaze
őstag
Na kaptam egy kabelt a Monitorhoz,beis tettem jo is let a Monitor,de van egy kis gaz!
megpedig az hogy a Moncsi szine elvan mosodva!
meg ha irok akor a betu olyan mintha a betunek arnyeka lenne valaki nemtudja mitol lehet ez?talan rosz zsinort kaptam? -
Vaze
őstag
Up
-
Vaze
őstag
UP :) csak kitartoan... hehe
-
Vaze
őstag
yap
-
Vaze
őstag
UP UP
-
Vaze
őstag
up up up up up!!!!
-
Vaze
őstag
UP!!
-
Vaze
őstag
up
-
Vaze
őstag
UP:((
-
Vaze
őstag
Udv mindenkinek...
Nemreg a Monitorom zsinorja feladta magat es leszakadt par szall a dugoban ami belemegy a video kariba...
Ehez szeretnek segitseget kerni mitevo legyek most?:((
Boltokban kerestem zsinort de eben a Fene Varosban nincs zsinor megaztan nemis foglalkoznak nagyon Monitor szerelesel:(
Szoval van masik zsinorom marmint dugom de nemtom oket ossze kotni mert nemtudom hogy melyik szal hova megy mert nem egyformak a szinek..
Valaki esetleg tudna segiteni hogy melyik szinut hova hogyan mere kellene osszekosem vagy esetleg mas tanacsot tudna adni valaki?
Aktív témák
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Samsung Odyssey Neo Miniled S49AG952 240Hz
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Philips Evnia 24M1N3200ZA Gamer Monitor!24"/IPS/FHD/165hz/1ms/G-sync-Freesync Premium
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest