Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
a kábel egyik végén van egy nagy dudor? ha nincs, akkor sztem ez lehet azért. ha jól emlékszem, az egy ferrit-gyűrű (na erre nem tenném az életem...), ami bizony eléggé fontos a külső zajok miatt. ha jól tudom, lehet szerezni külön is, odakint meg tuti.
-
Vaze
őstag
UP
-
Vaze
őstag
semi otlet? :(
-
Vaze
őstag
Na kaptam egy kabelt a Monitorhoz,beis tettem jo is let a Monitor,de van egy kis gaz!
megpedig az hogy a Moncsi szine elvan mosodva!
meg ha irok akor a betu olyan mintha a betunek arnyeka lenne valaki nemtudja mitol lehet ez?talan rosz zsinort kaptam? -
eper-fa
aktív tag
nem vagyok benne biztos, h ezzel megoldom a problémád, mer nem értem teljesen, de a HwB egy igen jó oldal (még akkor is ha régi...)
[L]http://www.hardwarebook.net/[/L] szóval itt keresgélj sztem.
[L]http://www.hardwarebook.net/connector/av/vga15.html[/L] maga a monitorcsatlakozó pediglen ez. sok sikert.
(szóval most az a pálya, h az eredeti kábel, ami gondolom bele van forrasztva, annak a male vége szétment, és van egy másik olyan kábeled, jó male véggel, csak nem tudod őket összekötni, mert nem tudod a kábelek összekötését? mert akkor sztem ezzel meg kell tudnod oldani. szedd le a kábelekről a szigetelést, nézd meg h az egyik kábelen mondjuk az első likba melyik színű megy, a másikon uabba a lyukba melyik színű, és kösd össze. aztán rakd rá szigetelést/borítást ) sok sikert -
Vaze
őstag
Up
-
Vaze
őstag
UP :) csak kitartoan... hehe
-
MLaca
őstag
UP! :)
-
Vaze
őstag
yap
-
Vaze
őstag
UP UP
-
Vaze
őstag
up up up up up!!!!
-
Vaze
őstag
UP!!
-
Vaze
őstag
up
-
Vaze
őstag
UP:((
-
Vaze
őstag
Udv mindenkinek...
Nemreg a Monitorom zsinorja feladta magat es leszakadt par szall a dugoban ami belemegy a video kariba...
Ehez szeretnek segitseget kerni mitevo legyek most?:((
Boltokban kerestem zsinort de eben a Fene Varosban nincs zsinor megaztan nemis foglalkoznak nagyon Monitor szerelesel:(
Szoval van masik zsinorom marmint dugom de nemtom oket ossze kotni mert nemtudom hogy melyik szal hova megy mert nem egyformak a szinek..
Valaki esetleg tudna segiteni hogy melyik szinut hova hogyan mere kellene osszekosem vagy esetleg mas tanacsot tudna adni valaki?
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen program, ami...?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- További aktív témák...
- XIAOMI G27i ELA5375EU 165Hz Eladó 2025 Márciusi vásárlás
- MSI MAG 273QP OLED Monitor 240Hz
- Samsung odyssey neog8 4k240hz 2hón híján 3 év oázis garancia pixel garancia ill. premium kalibrálás
- 10 db egyben- NEC MultiSync EA294WMi - 29" Led monitor
- Wacom DTH-2200, (Cintiq 22HD touch) - 21,5" Digitalizáló tábla- Full HDs - Több db
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung A17 mobiltelefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest