Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Volt értelme visszajönni. :)
-
_Volkovy_
nagyúr
Megtehettem volna hogy új nicken jövök vissza,de:
1.:úgyis megismertetek volna :)
2.:egyenesebb dolog ez így.. -
_Volkovy_
nagyúr
Hi!
Igaz hogy én egyszer már itt befejeztem,de azóta gondolkodtam egy kicsit.Végigolvastam a topicot amiben mondtam hogy távozom.Nagyon örültem hogy sokan mondtátok,ne hagyjam abba,sőt néhányan még emailt is írtatok.Ennek,és twollah kollega topicom utáni viselkedésének köszönhetően úgy döntöttem,hogy még egyszer nekifutok.Kicsit kevesebb sértődékenységgel,kevesebb kötözködéssel,több toleranciával,több érveléssel.
Lehet hogy bennem van a hiba,túl könnyen megsértődöm.Az is igaz hogy én még nem kaptam akkora pofonokat az élettől,mint az idősebbek,nem kellett talpra állnom kemény dolgok után,és az életemben ez a legnagyobb negatívum,hogy valaki csúnyán néz rám.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest