Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Hi!
Igaz hogy én egyszer már itt befejeztem,de azóta gondolkodtam egy kicsit.Végigolvastam a topicot amiben mondtam hogy távozom.Nagyon örültem hogy sokan mondtátok,ne hagyjam abba,sőt néhányan még emailt is írtatok.Ennek,és twollah kollega topicom utáni viselkedésének köszönhetően úgy döntöttem,hogy még egyszer nekifutok.Kicsit kevesebb sértődékenységgel,kevesebb kötözködéssel,több toleranciával,több érveléssel.
Lehet hogy bennem van a hiba,túl könnyen megsértődöm.Az is igaz hogy én még nem kaptam akkora pofonokat az élettől,mint az idősebbek,nem kellett talpra állnom kemény dolgok után,és az életemben ez a legnagyobb negatívum,hogy valaki csúnyán néz rám.
Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Philips LCD és LED TV-k
- Crimson Desert
- Interactive Brokers társalgó
- Fűnyíró topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest