Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Hi!
Igaz hogy én egyszer már itt befejeztem,de azóta gondolkodtam egy kicsit.Végigolvastam a topicot amiben mondtam hogy távozom.Nagyon örültem hogy sokan mondtátok,ne hagyjam abba,sőt néhányan még emailt is írtatok.Ennek,és twollah kollega topicom utáni viselkedésének köszönhetően úgy döntöttem,hogy még egyszer nekifutok.Kicsit kevesebb sértődékenységgel,kevesebb kötözködéssel,több toleranciával,több érveléssel.
Lehet hogy bennem van a hiba,túl könnyen megsértődöm.Az is igaz hogy én még nem kaptam akkora pofonokat az élettől,mint az idősebbek,nem kellett talpra állnom kemény dolgok után,és az életemben ez a legnagyobb negatívum,hogy valaki csúnyán néz rám.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Óra topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest