Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Hi!
Igaz hogy én egyszer már itt befejeztem,de azóta gondolkodtam egy kicsit.Végigolvastam a topicot amiben mondtam hogy távozom.Nagyon örültem hogy sokan mondtátok,ne hagyjam abba,sőt néhányan még emailt is írtatok.Ennek,és twollah kollega topicom utáni viselkedésének köszönhetően úgy döntöttem,hogy még egyszer nekifutok.Kicsit kevesebb sértődékenységgel,kevesebb kötözködéssel,több toleranciával,több érveléssel.
Lehet hogy bennem van a hiba,túl könnyen megsértődöm.Az is igaz hogy én még nem kaptam akkora pofonokat az élettől,mint az idősebbek,nem kellett talpra állnom kemény dolgok után,és az életemben ez a legnagyobb negatívum,hogy valaki csúnyán néz rám.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Apple iPhone Air - almacsutka
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Napelem
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Újszerű Asus 15,6"FullHD,10.gen.Core i7(8x3,7Ghz)MX330 2/4GB DDR5 VGA,Vil.bill,12-40GB/256-512SSD+HD
- BONTATLAN DOBOZOS LENOVO LOQ 17 // i7-13650HX // 24GB RAM // 1TB SSD // RTX 5060
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest