Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• reelc

veterán

Sziasztok!

Tegnap este végigolvastam ezt a topicot, és hadd legyek a sokadik, aki megállapítja, hogy eléggé kihalt.

Az I-doser honlapját is áttanulmányoztam, és találtam 1-2 infót, amit itt nem:

A cégtől lehet rendelni Audio CD-n, és Mp3-ban is dózisokat.
    Még 2011 májusában megjelent a program olyan változata, amiben Te magad exportálhatod ki mp3-ba a számodra kellő dózisokat. Így - nyilván megfelelő minőségű technikával - mp3 lejátszón, vagy telefonon is tudod hallgatni.
    Ez az egész eléggé ellentmond annak, amiket itt olvastam: hogy csak a program játssza le, ha muszáj konvertálni FLAC-ba érdemes próbálkozni, és hogy mp3-ban nem működik. Fejlődött a programjuk.

Én nem értek hozzá, hogy mi hány hz-en érzékelhető, de érdekes, hogy az általuk ajánlott fülhallgatók közül nem egy 20Hz-es tartománytól indít, holott ennél kisebb frekvenciákkal is dolgozik a program. De korábban kifejtette valaki, hogyan működik.

A fórumjukon a moderátor mindenkinek azt írja, hogy az általuk ellenőrzött, és ajánlott fül- és fejhallgatókkal működik a dolog. Gondolom pénzt kapnak ezért a reklámért, többnyire drága cuccok vannak ott. De persze ez garancia is, hogy azokkal működniük kell.
    Ezek közül alig lehet kapni valamit itthon, és még kevesebb, ami mondjuk 15e alatt megoldható.

Amúgy a programjuk van már mobilokra is, bár nem nagyon kapkodják őket, nincs ingyenes változat belőlük.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés