- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
trassher
addikt
Éppen van pár de azok már mind télleg a hardcore kategória. Lan partyn webkamerával figyelték a bejárati ajtót meg az egyik a gépe kábeleit azzal a cuccal vonta be amivel a zuhanyzó csöveit szokás.
Mod.: ha már itt vagyok megkérdem: mennyibe kerül egy adag krómfesték:
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Ok, egyetértek, de szerintem akkor is kicsit sok... Persze szponzorokat keresni ismét nehéz feladat, főleg egy első rendezvényhez. De így lehet sokakat eltántorít a nevezési díj, és csak látogatókból ismét nehéz lenne egy nagyobb esemény költségeit kifizetni. Amúgy mint mondtam is, örülök, hogy mások is foglalkoznak moddinggal, és jó ötletnek tartom a kezdeményezést, csak itt-ott változtatnék rajta. Tehát pl hangtechnika nem tudom mennyire fontos - egy kis alaphang jó, de ehhez nem kell olyan komoly berendezés. Illetve svédasztal - ha valami komolyabb esemény van, esetleg egy nagyobb PH! tali akkor jó, de így verseny keretében nem tudom mennyire fontos. Így kezdésnek lehet kicsit sokat akartok, lehet jobb lenne kicsit lépcsőzetesebben haladni (pl kisebb hely, kisebb technika, kisebb költségek).
-
harry
veterán
Nem rossz ötlet de nem tudom mekkora sikere lesz.
Eleve 5k-ért nevezni sztem nagyon sok. Aki gépet készít amúgy is sok pénzt öl bele, és nem a díjakért megy, hanem hogy mások is lássák, beszéljenek a gépekről. A határidő elég közeli, ami ismét zavaró lehet (én is dolgozom egy házon de az őszi MTH-ra lett ütemezve így még egyáltalán nincs kész). Valamint javaslom több szempont szerint legyen pontozás (kívül/belül, egyéni ötletek, hűtés, optika/összhang, stb). Tehát szerintem az ötlet jó, csak még dolgozni kéne rajta. Nézőként lehet, hogy elmegyek.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox Series X|S
- Borderlands 4 - Íme a végleges gépigény
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- Spórolós topik
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest