- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Reac^
őstag
Sztem az oc-t nem a programokban elért %os gyorsulással kéne osztályozni. Legalábbis sehol nem láttam még ezt. Mindig a konkrét stabil elemelt orajel %os többségét nézik, vagy nem?

Neked 3,06os anti tuning celeronod van akkor nem fox az oc-ban indulni.

Sztem minden processzor egyenlő szintről induljon. Ez olyan mint amikor súlyozni akarták sumakker autóját hogy ne nyerjen már annyit

-
Reac^
őstag
válasz
benedekco
üzenetére
Hamár oc-ról beszélünk a vga oldalon is van 1-2 számomra nem egyértelmű finomság.
Pl letiltott pipák viszakapcsolása biosban vagy softveresen esetleg hwesen (heggesztve). Vagy mondjuk voltmod. Ezek milyne súllyal birnak? Mert teljesitményben is többet hoznak mint pusztán az órajel emelése amire %osan kapnánk pontot.

-
Reac^
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azér lassiccsunk... Meglátom hogy készül el a ház! Bár már kezd összeállni a kép

Számomra nem szükös a határidő... és még tuningban is jó vagyok
(40%) 
Ha lehet egy tanácsom akkor a modding és az oct szerintem is külön kéne indítani.
Vagy ha mégis muszály egyben akkor az oc % 30%tól négyzetesen kéne hogy emelkedjen kapott pontszám szerint. Mert igazából 10% átlagos gyári hűtéssel is elérhető, kicsit kihegyezve 25-30% is. A gondok 30% fölött jelentkeznek (fesz emelés, stabilitási problémák, spec hűtés, esetleg víz)...

[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
Jó dolog ez!
Mivel kisebb rendezvény mint az MTH ezért talán kisebb modok is labdába rughatnak, mint pl. az enyém...

Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- LIAN LI Galahad II Trinity SL-INF 360mm fekete
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest