Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Reac^
őstag
Sztem az oc-t nem a programokban elért %os gyorsulással kéne osztályozni. Legalábbis sehol nem láttam még ezt. Mindig a konkrét stabil elemelt orajel %os többségét nézik, vagy nem?

Neked 3,06os anti tuning celeronod van akkor nem fox az oc-ban indulni.

Sztem minden processzor egyenlő szintről induljon. Ez olyan mint amikor súlyozni akarták sumakker autóját hogy ne nyerjen már annyit

-
Reac^
őstag
válasz
benedekco
üzenetére
Hamár oc-ról beszélünk a vga oldalon is van 1-2 számomra nem egyértelmű finomság.
Pl letiltott pipák viszakapcsolása biosban vagy softveresen esetleg hwesen (heggesztve). Vagy mondjuk voltmod. Ezek milyne súllyal birnak? Mert teljesitményben is többet hoznak mint pusztán az órajel emelése amire %osan kapnánk pontot.

-
Reac^
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azér lassiccsunk... Meglátom hogy készül el a ház! Bár már kezd összeállni a kép

Számomra nem szükös a határidő... és még tuningban is jó vagyok
(40%) 
Ha lehet egy tanácsom akkor a modding és az oct szerintem is külön kéne indítani.
Vagy ha mégis muszály egyben akkor az oc % 30%tól négyzetesen kéne hogy emelkedjen kapott pontszám szerint. Mert igazából 10% átlagos gyári hűtéssel is elérhető, kicsit kihegyezve 25-30% is. A gondok 30% fölött jelentkeznek (fesz emelés, stabilitási problémák, spec hűtés, esetleg víz)...

[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
Jó dolog ez!
Mivel kisebb rendezvény mint az MTH ezért talán kisebb modok is labdába rughatnak, mint pl. az enyém...

Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Mesterséges intelligencia topik
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest