- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brader
csendes tag
Hejj!
Nekem Intel PEntium 4 3,06 Ghz HT procim van!
És mióta ezt használom (előző: AMD Sempron 2800+ ~1,6Ghz) észrevehető gyorsulást tapasztaltam! Jó dolog a HT! Nekem tetszik, amugy mostmár mind1, mert úgy is megjelentek a Dual Core és a Core 2 Duo (2 és 4 magos) procik! Nem hiszem, hogy vennék mostanában!
Nincs értelme! Nincsenek olyan szoftverek amik kihasználnák a több mag nyujtotta teljesítményt! De azért elfogadnák eggyet!
Ami azt illeti! A CPU tuningnak szerintem sok értelme nincsen, csak ha nyaon csiga darabunk van...
Jah és amiért jöttem!
Mien hűtést vegyek?
Gondoltam sokfélére pl: Asus Silent Square Pro
[link]
[link] -
Stench
csendes tag
Szerintetek melyik jobb választás? Egy 2,6-os, 533MHz-es P4-es HT nélkül. Vagy egy 2,4-es 800-as HT-vel?
-
Totyi
őstag
Sokan elmondták,már,hogy megy az XP a HTT-s procival.Az sp1 nélküli is.Próbáld majd ki,egy másik gépen:kódólj vmit pl:dvdx-el,vagy tömöríts.Ez bizony lefoglalja a procit.Egy progival(everest,motherboard monitor,speedfan) nézd a procihasználatot.100% vagy aközel lesz.próbálj csinálni mást mellette:eszeveszett kerregésen kívűl a vinyó mást nem fog csinálni.
Ezt mind csináld végig egy HTT-s procival:lám,más munkát is tudol csinálni közben;és még így is használható a rendszer!!!A benchmarkok semmit se érnek...sokan írták,ez nem arról szól!!!Remélem rájöttél.
Más:hány feladat(tömörítés,kódolás,dvd írás)egyidejű lebonyolítására van lehetőség egy HTT-s procival? -
fasyrt
őstag
Hadd pofátlankodjak bele én is!
Melyik az a NW magos procc, amely 533-as FSBvel viszi a HT?
A 3,06-os eszembejutott.
Thx a segítséget!
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
btw, melyik programmal lehet megnézni, hogy dobál-e el órajelet a p4-es proci ?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Le Mans Ultimate
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest