Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
[Team Cup 2018] !!!
Ha van idotok / kedvetek, lehet szemezgetni es tolni eredmenyeket !!
-
-
Johni5
őstag
-
hubip
csendes tag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Megpróbáltam azt is a válaszod után, de semmi....
-
-
hubip
csendes tag
1.Milyen igaz!

2. Köszönöm a biztatást!
3. Tolom is
CPU pin moddal sikerült 1.7 voltra emelni a feszültséget, és nyerni némi MHz-t. Most itt próbálom meg a különböző tesztekből kihozni a maxot, és elmenteni az eredményeket. Mert ha ez kész, jöhet az 1.8-1.85 volt. Aztán ha mégis elsül vmi menet közben, azért legyen mit feltölteni.... -
jones965
Modder
Vannak olyan bench-ek, ahol pl teszt futása alatt pl nem is lehet látni az fps értékekekt, vagy mint Te is írtad magát a képet. HWBOT-on a végpontszám számít, illetve ahol megkívánja a valid futuremark link. A többi az useren múlik.
A cpu-z bug előfordul, attól még a megfelelő tab-ok megnyitásával rendben van az eredmény.
-
hubip
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, mert nekem bizony kihívást tud jelenteni megtalálni a megfelelő fórumot.....
Először írnék pár dolgot: régóta érdekel a tuning, de igazából csak tavaly jutottam el oda, hogy bele is fogjak. Emellett persze rendszeresen olvasgatom az ilyen jellegű cikkeket a PH!-n, és bárhol máshol. Tavaly tavasszal volt pár feltöltésem a HWBOT-ra. Aztán most jutottam el oda, hogy újra próbálkozzam, és a kérdése(i)mhez is.
Ha lefuttatok egy 3DMxx tesztet, aminek a végén ugyan pontszámot kapok, de a teszt alatt a "glitch"-ektől és "artifact"-októl alig látni a tesztet, azt feltölteni mennyire szokás, etikus? (egy ilyet tavaly feltöltöttem
) Érdekel, hogy ti, akik komoly szinten vagytok ebben benne, és szép eredményeitek vannak, mennyire adtok arra, hogy a program normálisan fusson?Illetve a CPUZ-vel kapcsolatban: a memory tab alatt nem olvassa ki a DRAM frequency-t és az FSB : DRAM arányt. A HWBOT fórumban már kérdeztem, de az ott tanácsoltak nem segítettek, mint pl.: 1.78.1 vagy .2 használata, a .exe helyett .zip használata, és egy komplett újrahúzás után az előbbiek figyelembe vétele. Valamint próbáltam régebbi verziókat is.
Valami ötlet magyar honból?
(sg71-celeron 2.4/128/400-2x512 noname RAM-winxp) -
válasz
rambustibi
üzenetére
Ez illeszd be:
http://valid.x86.fr/ek7scdA HTTPS a baja.
-
rambustibi
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
aham, és próbáltam nem google chrome böngészővel is, úgy is ugyanez a hiba

bár ahogy nézem, a bal oldali frekvencia eltér a CPU-z-ben lévőtől..ilyet sem tapasztaltam még..
Ennél azonos de már ezt sem engedte.. -
subaruwrc
félisten
válasz
rambustibi
üzenetére
ezt az urlt bemásoltad a compare url: részre ?
-
rambustibi
őstag
Sziasztok!
Nem enged CPU Frequency-t validáltatni a hwbot. (pedig első hely lehetne)
Állandóan ezt írja ki:
Validation error: A valid x86-secret url is required for cpu-z submissions.Pedig semmi anomália,itt az eredményem
Valakinek ötlete?

-
subaruwrc
félisten
válasz
kicsipapucs
üzenetére
lehet.lényegtelen mert ebbe a giga lapba 59 alá nem tudok menni az rtl-ekkel ....
kéne már vissza a soc
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
jones965
üzenetére
1780 marks with Intel Core i7 7700K at 5000MHz

(sorry nincs screenshot, win10 bebugzott és a paint behalt. ramok @ 4000c12) -
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
jones965
üzenetére

XTU - 1778 marks - Core i7 7700K @ 5000MHz
majd lesz a gigának is jobb effje ha kijön a soc force. ezek az ud5 lapok nem erre vannak kitalálva. csak nem értem miért indítanak oc versenyt addig amíg nem jelenik meg. vagy legalább ezzel promóznák. de majd megint akkor fog megjelenni amikor már jön a x299...
-
subaruwrc
félisten
aki érez magában affinitást,ne legyen rest

-
joshua7
veterán
Reszben off, de lattatok mar olyat, hogy a bclk tuning nem megy at az oprendszerbe? XP32 es Win 7 64 alatt is ezt latom. Folfele allitanam, ahogy szoktam, de fix 100-on megy mindig. BIOS post-nal meg jol mutatja.
-
jones965
Modder
Köszi, az esetet követően leleveleztem a moderátorral a témát, és átküldte a szabályzat ezen pontját.
A dolog pikantériája részemről, hogy a tesztelést követően anomáliázott a rendszer, így most egy win7 van az érintett gépen. Ha éppen lesz pár szabad órám a napokban, megfontolom a re-tesztelést.
A csapat érdekében.
-
Alpi.
addikt
Hát tévedtem ! Le van írva a dolog ! Csak eddig nem játszott nálam a w8 / w10 és nem is néztem ezt.

"Please note that the windows8/10 restrictions are still valid for all non skylake systems because rtc bug is still not solved. This means you have to provide a futuremark validation link using latests enabled sys info for vantage and all other futuremark benchmarks that does not show time measurement error or timer off if you use one of these operating systems on haswell e or broadwell e or amd for example. Thanks" -
jones965
Modder
Azt hiszem befejeztem a HWBOT-ra való eredményeim publikálását. Az hogy egy hozzá nem értő moderátor, nevezetesen websmile folyamatosan beleköt eredményeimbe, melynek kapcsán elgondolkodtat, hogy érdemes-e rendszereket azért szétszednem/átépítenem, hogy egy elért eredményt kukázzanak.
Konkrétan: a most futó country cup vantage eredményemet törölte az alábbi megjegyzéssel: [websmile] moderator changed status from 'null' to 'incorrect submission' - reason: please provide a futuremark link when you use win8/10 for vanatage, amd is hit by rtc bug as well - thank you
Ha nincs tisztában a vantage alatt beállítható tweak-ek fogalmával és ráadásul a kiírásban nem is szerepel, hogy futuremark valid linket kell mellékelni, akkor elmehet a jó francba. Ráadásul a win10 alatt veszítettem is gpu pontokat a rendszer miatt, de ezért az egy tesztért nem akartam egy használatban lévő gépre win7-et telepíteni. Nem kicsit vagyok dühös, amire mint említettem ez az eset csak feltette a pontot. 
-
korn
aktív tag
Hi!
Kezdő vagyok ebben a hwbotos témában, most raktam fel pár eredményt. Na most pl ezt nem értem:
http://hwbot.org/submission/768798_iunknown_wprime___32m_xeon_e5450_6sec_910ms/E5450 wprime eredmények, és itt az első 3 helyezett egyértelműen dupla procis eredmény (validáló link sincs), én ott kullogok a 4.ik helyen de én 1 procis vagyok. Ez megengedett?
-
Alpi.
addikt
A Team Hungary 13. helyen zarta az idei csapat versenyt !
Koszi mindenkinek, aki hozzajarult az eredmenyhez !
-
Alpi.
addikt
Véget értek Hwbot Challenger 2016 2. fordulói. Gratulálok minden résztvevőnek, különösképp Jocinak (Johni5) a zsinórban második dobogós helyezésért !!!

[DIV 4 végeredmény]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

hanem csak azt szerettem volna kiemelni, hogy akár tönkre is mehet, az is belefér. Direkt ezért vettem pár 478as lapot. Gyakorolni, próbálkozni..... Nem kár értük! 

CPU pin moddal sikerült 1.7 voltra emelni a feszültséget, és nyerni némi MHz-t. Most itt próbálom meg a különböző tesztekből kihozni a maxot, és elmenteni az eredményeket. Mert ha ez kész, jöhet az 1.8-1.85 volt. Aztán ha mégis elsül vmi menet közben, azért legyen mit feltölteni....
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)