Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johni5
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Most azért kidrült az is,hogy a PcMark7 egy fostalicska.Tisztességtelenül ment le a verseny ezen része.Ha azt mondja ki a szabály,hogy Default setting,akkor a Futuremarknak ezt észre kellene vennie véleményem szerint.Bár sok volt annó a trükk 3D01-nél is.Asszem mindenki tudja,mire gondolok.Speed gear stb.
-
04ahgy
nagyúr
-
subaruwrc
félisten
szerintem a felkészültségünkkel abszolút nem volt probléma, ha a hűtések összetételét is figyelembe vesszük ahogy 04ahgy kolléga is említette, akkor kiderül hogy igenis versenyképesek vagyunk mindenféle extremeitás nélkül ( pl memória órajel ). az igen nagy probléma itt a laza szabályokkal és azzal volt hogy nálunk senki nem ad a kezünkbe 12 EZER eurónyi hardvert hogy szórakozzál vele. és ez most nem elégedetlenség mert ígyis ngyon hálás vagyok azoknak akik segítenek, és nélkülük még itt sem tartanánk, csak mondom hogy ez végeredmény nem az igazi erőnket mutatja. nem a tuningos skill szerint vannak sorrendben az országok, inkább a cash szinten... a görögök nagyon skillesek és oké hogy most válságban az országuk, viszont többnyire már régebben kiadott hardverrel kellett tuningolni amit még jobb helyzetükben megvettek / kaptak, és a nitroért se feltétlenül kellett fizetniük tehát az hogy ők a lista elején vannak nem a pénznek köszönhető hanem mert a görögök tényleg erősek. akárcsak a lengyelek és végülis örülök hogy ők nyertek és nem megint a románok, mert baromi nagy volt az arcuk a competition elején, és külön öröm hogy előttük végeztünk. majd ha egyszer azonos feltételekkel fogunk indulni, nagyon meg fognak lepődni

Gratulálok énis mindenkinek aki töltött fel eredményt és szakított időt erre, örömmel tölt el hogy a tuning össze tudott hozni minket egy kicsit és együtt küzdöttünk még a szar feltételek ellenére is. Köszönöm mindenkinek aki beszállt a buliba, és ezúton kívánok boldog újévet minden újdönsült tuningosnak !

-
helkis
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
hát igen, ezek voltak itt a trükkök:
Lucky_n00b:
We got lucky at the PCMark 7 stage : figured out the Virtu tweak by coincidence(my friend MaVeRCK tried to run PCM7 at his h67 igp setup and the video transcode boosted up fiercely),The point is, use Z68 system with Virtu custom profile for 2 executive file in transcoding test. (MFPlayback and something with XCode, i don't remember clearly)
And the other tweak was :
- RAM Caching using FancyCache software : I Guess the Canadians figured this out very early in the game. Using this software, even single SSD setup can get very high storage setup.- Using Win8 + Core Parking Disable : boosted up transcode , we learn this from the Greeks
- IE Appearance tweaks : small font, no show pics/animation/sound, etc. Boosted up quite a bit. (Dunno what Team Greece done with their early setup with 90p/s, which gave me headache for 48 hours++ x.x )
- Force the Imaging executive file (WIC.exe ?) to be run under 640x480 res and force 256 Color, got a small gain in Image Manipulation.
I think that's all for our tweaks
azért kicsit dúrva.. végülis nem is az ment le aminek kellett, még jó hogy 8k fölé lehet így vinni..
azért akire a ellenőrző link azt mondja, hogy nem kóser, azokat kitiltanám..
na mindegy..
szépen helyt álltunk ismét, jövőre már felkészültebben lépünk fel!
BÚÉK mindenkinek!
-
subaruwrc
félisten
Can you plz pickup the 12000 euro hardware material at my place plz... soon...
mehetnek anyukájukba ...
meg ez a pcmark
mostmár tényleg fölösleges kötekedni meg én amúgy se tettem a pcmarkhoz semmit hozzá azonkívül hogy egyszer megnyomtam a start gombot, de használj más kodeket, más webböngészőt, NE JELENÍTSE MEG A KÉPEKET A TESZT KÖZBEN hát ezen röhögtem a legjobban. akkor mi a picsáért is pcmark 7 nek hívják még ?

-
Johni5
őstag
ITT vannak a trükkök.
-
Johni5
őstag
A címcédő lemaradt rendesen.Egy évvel ezelőtt ha jól emlékszem nem töltöttünk fel egy eredményt sem.Ez kezdetnek nem volt rossz.Gratulálok minden résztvevőnek!!!!

Látom köpködtök rendesen.
-
04ahgy
nagyúr
Ennyi olt részemről is srácok.
4600MHz-es FX-8150, 1000MHz GTX460. 4900 pont PCMark7-ben. Fel sem töltöttem, mert szégyen.
Amit tudtam, hozzátettem! Nagy köszönet illeti gombcompot, ő adta a két HD6990-t, mikor a GTX580 3-way SLI meghiúsult! Nélküle itt sem lennénk.
Úgy néz ki, kis hazánk, korlátozott anyagi, LN2 és egyéb ráfordításbeli hiányosságok ellenére, javarészt léggel-vízzel versenyképes, az első tízen belül vagyunk, remélem az utolsó pillanatban is így lesz.
HGyu
-
jones965
Modder
Az Indonézek betettek mindenkinek a 3dm11 eredményükkel.
Ha jól számoltam, és jelentősebb változások nem lesznek, a 6. hely a mienk.
-
tom_tol
addikt
én ezzel befejeztem
gratulálok mindenkinek aki időt szakított erre

-
04ahgy
nagyúr
Én most telepítem a win7-et egy 990XA-D3 / FX-8150 / OCZ Vertex 2 120GB + Corsair P3-128 RAID 0 rendszerre.
Linkel valaki egy RAM drive-ot, hogy még időben kész legyek?
HGyu
-
ffodi
veterán
Azért feltöltöttem, hogy meglegyen az utókor számára, de az eredményen már úgysem változtat, mert 61 ponttal lemaradtam. Mondjuk -240MHz-es procival talán nem is olyan rossz.

Sok sikert annak, aki még este tesztel.

-
ffodi
veterán
Küzdök még a pcmark-kal, de egyszer jó eredményt ad, egyszer nem. Sajna a procim nem megy olyan jól szobahőmérsékleten, mint helkis-é szóval nála nem tudok jobbat csinálni. Kerek 7100 pontnál tartok jelenleg, de úgy tűnik ez a vége.

-
helkis
veterán
-
helkis
veterán
[link] ennyi..
a görögöknek hogy lett a browser-es eresménye ~100pages/s? ezt fejtsd meg ffodi!
-
ffodi
veterán
Ha a görögök eredményeit megnézitek, akkor látható, hogy pcmark estében HT nélkül tesztelnek, és úgy kapnak brutál pontokat a video encode-ra. Ezt kéne még kideríteni, és akkor irány 8k.

A böngészőnél még azt csináljátok meg, hogy kiszeditek a képek megjelenítését (vezérlőpult -> internetbeállítások). Ez dob rendesen, és a futuremark weboldala szépen el is fogadja.

Van még más is, éppen tesztelem. Sajna a procim fűtött 22 fokos szobában léghűtéssel nem megy jobban.
-
ffodi
veterán
Megvan a böngésző hack is.

-
ffodi
veterán
Ment mindenkinek support.

-
04ahgy
nagyúr
Nekem jöhet egy gyorstalpaló tutorial PÜ-ben, összerakok egy rendszert FX-8150-nel, 4500-4700Mhz-en futhat simán. SSD-k ezek vannak: Corsair Performance P3-128, OCZ Vertex 2 120GB.
Ha ad kölcsön valaki egy LGA2011 CPU-t, este még éjfélig otthon tudok tolni! Lapom már van hozzá.
HGyu
-
-
Johni5
őstag
Decemberi versenytől hülyét kapok.Ezt nézd:The point spread for every stage is: 10-8-6-15-4-3-2-1-0. Az nyer aki mindenhol a 4.
Nem elírás 
-
jones965
Modder
Na én is meguntam a win8 sikertelenségét.
Feltoltam ezt az eredményt, így legalább biztos.
Javítsátok, ha tudjátok.
-
ffodi
veterán
Most már ott tartok, hogy alapórajeles vga-val(900/1400MHz), 4,8GHz-en 6400-at tol, szóval megy ez. A böngésző hack-re még nem jöttem rá, viszont már tudom miért olyan gyors az az agility 3.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
helkis
veterán
asszem megvan a user/config
ide kell ellatogatni, hala a sok crash/nek elojott az utvonal>C:\Users\:user:\AppData\Local\Futuremark_Corporation\PCMark7.exe_Url_ykbqclsqz21r43dyroz5poh5kywkfl01\1.0.4.0\user.config
de hogy mire jo, az meg nem vilagos..
szerk: feladtam a win8-ast, megy vissza egy friss x64w7-es.. asszem ez még korai volt..

-
ffodi
veterán
Nem vagyok benne biztos, hogy más platformok esetében is működik, de SB-nél az alábbiak beválni látszanak:
-Be kell kapcsolni az összes energiagazdit C1/C6/EIST stb..
-Brutál ramidőzítés
-Illetve a gyári win7 H.264 codecet kicserélni valami másra ffdshow, coreavc, stb....majd beállítani azt alapértelmezettnek. A core avc-ben pl. lehet cuda gyorsítást állítani, szóval könnyen lehet, hogy azzal készültek a 22000 feletti eredményeket a video encode-os tesztnél.
-A proci közel teljesen stabil legyen, mert ha nem az, akkor szerintem lassulni fog a hibajavítás miatt, viszont nem fagy kiA böngésző teszt gyorsítására 1 módot találtam eddig, bár ez csak minimálisat gyorsított. 26 p/s helyett 28-29 p/s. Csinálni kell egy ramdriveot, és az ie9 cache-t át kell tenni arra. Az internetbeállításoknál lehet megadni az útvonalat (a teljes temporary internet files átteszi).
Eredmény: sajna nem sok. Annyit sikerült elérnem vele, hogy a 8000-8500-as encode helyett 10000+ lett, illetve az említett böngészős teszt gyorsult.
24/7-es beállításon kaptam így ~6100 pontot.

-
ffodi
veterán
Arra már rájöttem, hogy hogyan lehet magas "video playback and encode" pontokra szert tenni, már csak a böngészővel kapcsolatos turpisságra kéne rájönni.

-
helkis
veterán
-
helkis
veterán
ebből kell kiindulni: [link]
benne van hogy mely oldalakat kéri le a browser, ezt kéne meghackelni, valahogy becache-eslni, aztán "localhost-al netezve" futtatni szvsz.. vagy valami hasonló trükk is elég lehet..
sajna még mindig a win8al "játszok", de nem csak ssd-re nem megy fel, hanem sima hdd-re se, valszeg a z68-at nem csípi, vagy nem tudom mi lehet a gond..
-
subaruwrc
félisten
meg se vagyok lepődve hogy nekem kell kihámozni a fórum 7. oldalából érted, nem ám beleírom a szabályokba .-...
kivan a fasz ezzel az egésszel
semmi köze a listának ahhoz ki mennyire tud tuningolni. melyik ország mennyire pénzes és milyen pofátlanok a tuningosai. most pl a 980x eredménynél is az amcsiknak van 7400 pontja 5200 as cpuval, nekünk 5400 -zal 6100. köszi, mert épp megbuherált egy másik böngészőt. de azért X liter nitrot meg egy olyan 48-60 percet mi is elkúrtunk rá ameddig hajlandó volt lefutni ez a rakat fos
-
subaruwrc
félisten
Everything goes. If you can validate on FM, it's a valid run
Massman
ez így akkora faszság
nem is pcmark 7 már hanem valami más amit te raksz össze
16 percet elpazarolni erre a szarra ..
hát azért egy sort írok hogy legközelebbre felejtsük már el ezt a programotremoved user config, tabbed disabling systeminfo, seems to run now...
segítség lehet bár lövésem nincs mi az a user config
As long as you don't change the benchmark code, everything should be allowed.
Massman
szóval hajrá tweakelni
így pár órával a vége előtt .. .vicc -
tom_tol
addikt
végül sikerült lefuttatni a tesztet win8-on de 500 ponttal kevesebbet adott mint win7-en
-
ffodi
veterán
Na az szuper, akkor 04ahgy, tud feltölteni egyet az FX-szel.
subaruwrc:
Ebben egyetértek, a legidegesítőbb az, hogy 3 kör van mindenből, és 2 kör hibátlanul lefut, és a 3. körben száll el.

Más:
Ram ügyben megtettem, amit lehetett, a 24/7-es gépemnek több feszt (qpi) nem mertem (akartam) adni léggel, úgyhogy az SB-s memclock eredmény nálam max 1141,4 MHz lett. Ha nagy szerencsénk lesz, akkor holnap tudok egy Lynnfield-es eredményt is csinálni, ami remélhetőleg 1200+ MHz, de ez sajna nem biztos.
-
jones965
Modder
Megnéztem default-on az alábbi konfigot:
asus crosshair II-phenomII x4 965Be- GTX 285: 3063 scoreDélután tuningolom, mivel ez is mind vizesítve van és jelentkezem feltöltés előtt.
04ahgy:: azt hiszem a legújabb tápomat hoztam tőletek, mikor a fentebb írtakat említettem.
-
ffodi
veterán
Na az jó lenne, de mintha subaru azt mondta volna, hogy csináltatok pcmarkot az FX-szel, de lehet valamit félreértettem. SSD-nek szerintem egy elég, vagy max 2db raid0-ba. Egy hyperx, vertex3, agility3 vagy samsung 830 a legmegfelelőbb erre szerintem, vagy valami beteg revodrive.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)