Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
qdak és NoLF: Tudjátok, néha kényelmesebb kérdezni, mint utána nézni dolgoknak. Ráadásul kiélveztem a helyzetet. Hátradőlök, és elmélkedem a hupákoláson.
Számomra olyan a szó hangulata, mint ami összefügg a huppanással. Na nem olyan pillanatnyi élmény, inkább valami olyasmi, ami szándékosan puffantat valamit kemény alapra folyamatosan. Mondjuk papucsban csárdást járni.Szóval az okítást köszönöm, és ha Isten egészségben megtart, ígérem, meg is hálálom. De rójátok fel a kapufélfátokra, hogy háromszor vagyok hálás az okításért.

-
Vakegérke
félisten
válasz
fekeandras
üzenetére
Édös egybarátom. Asztat árujjad mán el néköm, hogy mijaza hupákolás. Vén koromra sem tudom, osztán így nehézséges, hogy véleményet alkossak.
qdak: Mi az a hupákolás? Te tudod? Akkor oszd meg velem a tudományt, kérlek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest