- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
válasz
csocsoszán #7008 üzenetére
Vagy aliexpress topik vagy posta/csomagküldés topik.
De nyugodtan ki lehet írni a teljes számot, nem lesz gond belőle. -
Sanki
addikt
Köszönöm mindenkinek.
-
Sanki
addikt
Huawei / Honor telefonoknál, ha eladja vagy veszi valaki a telefont akkor az előző illetőnek a Gmail és a Huawei fiókból kell kijelentkeznie és utána mehet a reset ugye?
-
Sanki
addikt
BUÉK mindenkinek!
-
Sanki
addikt
Boldog karácsonyt mindenkinek.
-
Sanki
addikt
válasz
ANDROID??? #5358 üzenetére
Yep, most jött.
-
Sanki
addikt
válasz
ANDROID??? #5349 üzenetére
Ja, ne is mond.. Kicsit felhúzták magukat, korában már én is írtam nekik a frissítésekkel kapcsolatban.
-
Sanki
addikt
Akkor hajrá.
-
Sanki
addikt
válasz
aprokaroka87 #5263 üzenetére
Tehát minden telefonhoz 2 külön topik?
-
Sanki
addikt
válasz
bubus66 #5259 üzenetére
Oké, szakmai topik és akkor mégis hol legyen ez kitárgyalva?
Szerintem ugyanúgy a telefonhoz tartozik.
Szerintem egyszerűbb egy hsz-be összeszedni pár kiegészítőt és arra hivatkozni, mint mindenkinek egyesével leírni, hogy melyik fólia vált be. Akkor tényleg több ilyen hsz születne feleslegesen!Kérlek linkelj egy olyan összefoglalót, ami szerinted megfelelő.
-
Sanki
addikt
válasz
bubus66 #5256 üzenetére
Nem értem a kapcsolatot egy telefon hiba között és a tok / fólia páros között.
Attól semmi sem fog megjavulni.
Ha viszont van egy hiba, amire esetleg van megoldás, vagy nincs, akkor az miért ne kerülhetne az összefoglalóba? Ugyanúgy a tok, ha belekerül lehet kevesebb kérdés lesz. -
Sanki
addikt
válasz
bubus66 #4608 üzenetére
Csak hogy tisztán láss: a használatához semmiféle regisztrációra nincs szükség (egyedül PH regisztráció, ami ugyebár megvan), a kérdőív pedig opcionális, annyit tartalmaz, hogy melyik funkciók legyenek fejlesztve prioritás szerint (ehhez pedig egyedül egy google fiók kell (azért, hogy ne lehessen többször megcsinálni), ami megint megvan, mivel egy androidos telefont használsz...). Összesen 2 gombnyomásba kerül az, hogy megkapd a legfrissebb verziót. 1. Ezt megnyitni. 2. Rákattintani arra, hogy tesztelő leszek. --> Kész. Van egy friss alkalmazásod.
Illetve a kép, amit kiraktam az is google play-ből van, hiába jössz a 2014-es dátummal, az a régi, az van továbbfejlesztve.Ui.: félre ne értsd, én egyáltalán nem rábeszélni akarlak (és mást sem), én csupán erre a mondatra reagáltam: "Pc-ről könnyebb, telefonról is megoldható, bár elég körülményes", csak szeretném azt, hogy megértsd, hogy hogyan működik és miért írtam. Ajánlottam egy általam kipróbált könnyebb utat. Akinek nem tetszik nem rakja fel és kész.
-
-
Sanki
addikt
válasz
bubus66 #3928 üzenetére
De akkor az adott választ szerkeszted, mivel a 3. pont felülírja azt, hogy Neked kötelező lenne ugyanabba 20 embernek válaszolni.
Persze nem szép egymás után 5 hsz csak 1 embertől, de több oka is lehet. (Itt nem olyan hsz-ekre gondolok, hogy "köszi", "+1" és társai, hanem szakmai tartalommal bíró hsz-re.)
-
Sanki
addikt
válasz
bubus66 #3926 üzenetére
Ilyen szabály már nincs tudtommal.
Alapelvekből:
4. Hozzászólás:
1. Figyelj a helyesírásra és az érthető fogalmazásra, mert sokkal nagyobb eséllyel kapsz választ egy összeszedett, jól megírt kérdésre, mint egy nehezen értelmezhető betűhalmazra.
2. Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
3. Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest