- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok szép napot mindenkinek!
Bírom az ilyet, mikor valakit számon kérnek, egy nem műkődő alkalmazásről, a P40 Lite Topikból, hol ott előtte le írom, hogy a google paly alkalmazáspokra hol található alternatíva, erre belinkeli a google play alkalmazást. Bírom az ilyenek, most biztos majd az lesz a baj, hogy od aírtam neki, hogy a google a barátod.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Black_Raven #8194 üzenetére
Köszönöm szépen
próbálkozni fogok. csak a kíváncsiság visz, ha fel teszem mennyiben változik a telefon. Mindenre találtam alternatvát. A Moreapps és az aurora.apk nagyon sok mindent enged letölteni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Black_Raven #8191 üzenetére
Megkellen próbálnom, hogy kiveszem a SIM kártyát igaz arról sehol nem találtam leírást hogy azt ki kell venni vagy benne lehet.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Black_Raven #8191 üzenetére
Szia nekem P40 Lite van gomdolom az nem számít. Az lehet, hogy a P40 és a P40 Pro-nál műkődik de a Lietnél nem.
Különben Köszönöm szépen.
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok szép napot mindenkinek
Egyenlőre nem sikerölt a GMS-et a telefonra feltenni mert leírás szerunt sem műkődik, magyarult elavultak már. -
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8188 üzenetére
Így van most egy kicsit pihek elég volt itt az OFF-ba feltünők , és küldöm a csajokat, de holnaptól egyik topikba se írok.
Sziasztok szép estét mindenkinek.
Cunaja neked is szép estét. -
Cunaja
addikt
Sziasztok!
A hatalmat átvették a földönkívüliek, ezért rengeteg ember távozik.
Amint tapasztalható, én sem vagyok.
Mindent olvasok, de írni csak akkor írok, ha nagyon fontos.
Jól elvagyok a fórum nélkül is, nem idegeskedek és nem bosszankodok a sok földönkívüli miatt.
Az UFÓK elleptek minket.
Az anyagokat még nem kaparintották meg az idegenek, de ha kell, azokat is törlöm.Bubus is jobbnak látja, ha kicsit pihen, aki akarja, úgyis megtalálja.
Örökre búcsúzni a fórumtól, szerintem nem kell, csak egy darabig read only-ba vonulni.
Az UFÓK előbb-utóbb úgyis kitúrják egymást, mert ugye tudjuk, hogy két dudás se fér meg egy csárdában.
Szép estét Mindenkinek!
ui: A csajszikat mindig lesem. -
bubus66
nagyúr
válasz
csocsoszán #8185 üzenetére
Szia köszönöm azért az OFF topikba néha benézek, és a csajok is jönnek, majd.
-
bubus66
nagyúr
válasz
bubus66 #8181 üzenetére
Sziasztok mától minden nemű cselekményemet itt a Mobilarénán és a hozzátartozó oladalkon befejzetem. Köszönöm, hogy megismerhettelek bennetek. Jóban rosszban eltöltött éveket.
De az én adataimmal senki nem fog visszaélni... Szerintem ez jobb így mindenkinek.. És adtam magamnak 48 órát, gondolkodási ídőt, hogy töröljem magamat, vagy csak ne lépjek be...
Vígyázzatok magatokra, legyetek jók.
Sokan tudják, hogy hol tudnak elérni. Természetesen a barátoknak segítek, aki igényli, ha tudok. A Mai nap végkéepn meg győzőtt egy két dologról.
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok olvassátok el Azt én értem, hogy a szoftverbe benne lesz esetleg az infra alkalmazás de a hardware az hol lesz ráragasztják a hátuljára?
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8171 üzenetére
Szia
Akkor egy pár szót a P40 Lite-ről.
Van élet google nélkül a GSM alkalmazások 90% működik, ami meg nem arra van egy Moreapps nevű app ami Felajánl helyette más alternatívát. Megpróbáltam a GSM-t telepíteni eddig sikertelenül de rajta vagyok a dolgon. Ha lesz OTG kábelem akkor menni fog. Reméljük a google megtudja győzni a Trumpot.
Az ujjlenyomat olvasója az nagyon gyors, a wifi sokkal hamarabb kapcsolódik mint a Honoron. A Facebook és a Messenger hibátlanul működik GSM nélkül a Maps is működik de csak angol nyelven, sajnos de van helyette a Tom Tom (tesztelni fogom) meg Sygic .vagy a Waze. Eddig meg vagyok a gsm nélkül. A gmail böngészőből elérhető, a youtubhoz van egy alternatíva. -
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Hát ért az éjjel szolgálatban egy kis baleset, a sárom elestem és ilyen lett a telefonom.
-
bubus66
nagyúr
válasz
bubus66 #8156 üzenetére
Bírom az ilyen usereket a Honor 20Pro tetején van a közelségérzékelő, feszt állítja, hogy az fényérzékelő, mert azt olvasta a teszteben.
Én is sok mindent olvastam a teszteben ami nem felett meg a leírásnak, mert vagy nem azt a funkciót töltötte be, vagy nem is volt benne. Megfogadtam, pedig, hogy nem írogatok de tényleg az lesz..Csináltam neki egy videót is.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #8154 üzenetére
Én meg azon vagyok hogy a Google sokkal jobban.
-
bubus66
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #8152 üzenetére
Van nálam próba képpen egy P40 Lite és abszulut nem hiányzik a google szemét, sokkal gyorsabb a telefon, és minden re van alternatíva a Huawei app áruházban. Van áélet google nélkül is. Mindegy, hogy ki adja a google jobban lopja az adatainkat mint a Huawei. (amit szerintem csak a Trampli állít).
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
bubus66 #8151 üzenetére
Sejtettem hogy FRP esete lépett fel.
Kérje el az e-mail címét, meg jelszavát.. csak én érzem úgy hogy ez meg kb agyonvágja a privacy-t ?
Mivel elvileg elvileg mindkettő személyes adat.
Amit még lehet havernak sem biztos hogy kiad valaki, pláne ha az a google account fontos az user számára.
Ezzel most nem azt akarom írni hogy, rossz amit javasoltál, sőt jelen helyzetben, nincs is más megoldás.
-
bubus66
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #8149 üzenetére
Szia nem hanem a kollégája nem csinált FR, és nem lépet ki a saját google accuntjából a P40 szériánál nincs ilyen és milyen érdekes van élet a goggle korlátozásai és szemetjei nélkül.
-
fdisk
őstag
Sziasztok!
Kölcsönkaptam egy p9 lite telót,mert az enyém megy szervizbe.
A gondom a következő-
Csináltam egy fr-t, és a teló bootloop-ol.
Fr után elindul rendesen,nyelv beállitás,kéri a pint,nyilatkozatok elfogadása,stb...De mikor megadom az email címet ,jelszót rögtön kiirja hogy adjak meg egy másik email cimet .
Ha visszalépek átugorja ezt a részt,tovább megyek,majd mikor odaérek hogy választani kell hogy új telót akarok ,rábökök,majd kezdi előről az egészet.Nyelv beállitas,pin kód stb..
Tehát sosem bootol be a menüig.
Kollégámtól kaptam,sosem volt buherálva...Letette kb egy éve.És most meg ezt csinálja.
Mi lehet a gond? -
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8141 üzenetére
Na gratulálok!
Igen sajnos vannak önkéntes magyar tanárok, akik sokat képzelnek magukról, sajnos ez a fórum már nem arról szól, mint régen.
A facebookon van egy srác beteg a kisfia na azt megnézhetnék az önkéntes magyar tanárok, hogy milyen helyesen ír, sokszor barkobázni kell mit is akart írni, de senki nem írta oda neki, hogy tanuljon meg helyesen írni.
-
szemesi69
addikt
válasz
bubus66 #8140 üzenetére
Akkor nézd meg a samsung s8 topikban, kijavítja a másikat helyesírásból, úgy, hogy ő is hibázik, mondom nem szép kritizálni a másikat, hogy ő is hibázik, erre nekem ugranak többen is, hogy én sem írok helyesen, mondom nem is fogok, de nem is javítom másét
Viszont ha már valaki kritizálja a másikat, akkor ne hibázzon
Léptem is a topikból, lecseréltük az asszonyét egy s10-re
-
bubus66
nagyúr
-
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8120 üzenetére
Szia
Milyen visszaállítást akart csinálni samsung ace mert kereset privátba, és nem jöttem rá, hogy most a rendszert szeretné visszaállítani vagy a mentést.
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok Szép napot mindenkinek!
-
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja Szép napot neked!
Na látod ezt nem is figyeltem igaz, hogy kiléptem a fiókokból, csináltam egy gyári beállítások visszaállítását és ment a dobozába, és a postára, ha minden igaz ma meg is kapja az új tulaj. És a Honor20 (Nova5T) tok nem hozzá való más a kamara helyének kivágása.
Sziasztok Szép napot mindenkinek!
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #8119 üzenetére
Szia! Megtaláltam
-
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja Szép napot neked!
Eladtam a Nova5T és lett egy Honor20 pro helyette. Telepítem a frissítéseket, és nem akar a Telekom minden áron települni.Sziasztok Szép estét mindenkinek!
-
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja Szép estét neked!
Sziasztok Szép estét mindenkinek! -
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8106 üzenetére
Nem sok kábellel megy sajnos volt egy delphim azért vettem mert azt írták, hogy lehet vele az immot tanítani, az közelébe se ért az immonak, azért meg, hogy csak hibakódot olvassak vele ahhoz elég a egy telefonos is.
Én most ilyet vettem és mér működik az IMMO igaz 70 000 Ft de megérte. Talpjáratot, fojtószelep állást stb lehet vele állítani. Mag a hibás alkatrészt is letudom kérni, cikkszám alapján. A Kábellel csak az a baj, hogy csak olvasni tud, írni csak a kód törlést tudja.
Ilyet vettem. Ezt használják a szervizekben is. Én pl ilyenre gondolta, mikor írtam, ha kell akkor megnézzük, hogy immo, tanítás vagy kiütés. stb amit nem tudsz egyszerű kábellel meg csinálni.
A VAGKKL kábel van mert az meg sem nyikkant a Renault-nál most adtam el.
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok
Megcsináltam a fiához.
szemesi69 ha kell majd neked a Scenicen hiba megállapítás akkor keress meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged