Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kere83
csendes tag
sziasztok!
huawei media pad 7 lite.on hogy tudok pl kilépni az angry bird-ből?

friss felhasználó vagyok, úgyhogy ne nevessetek (nagyon) -
zozipapa84
csendes tag
Hali!
7" Galaxy Tab kiegészítői nem jók hozzá? Méretben majdnem hogy ugyan akkora.
Csak egy ötlet... -
zcsucs
csendes tag
Sziasztok
Én is vásároltam egy mediapadat még decemberben, elsőre engem is kiakasztott, hogy csak hipernettel lehet megvenni, nem is nagyon értem, egy tablettel ki akar 21mb/seccel mondjuk filmeket töltögetni, teljesen szürreális, de szerencsém volt, mert a családban van céges flotta és ott el lehet hozni normál előfizetésre is.
A kütyüt egyszerűen imádom, a mérete pont jó, a kidolgozása korrekt, az op rendszer nagyon bejön. Előtte galaxy tabot akartam, nyomogattam többször is, de örülök, hogy végülis Ő lett, a galaxy többször beakadt netezés közben, azért a mediapad alatt sokkal korrektebb hardware van. Túl sok funkciót egyelőre még nem próbáltam: videókat alapból szépen játssza, kodekeket sem kell telepíteni hozzá, bár MKV-t még nem teszteltem, kijelzője gyönyörű, a memória 32GB-s kártyával bővíthető.
A neten lévő tesztek teljesen korrektek, az aksit és a hangszórót hozzák ki gyengének, sajna nem ismerem a többi 7"os termék, Ipadhez képest biztos, hogy kevesebbet bír, de szerintem az 5órával nincs nagy probléma, hacsak nem a New-Yorki utunk alatt szeretnénk szórakoztatni magunkat
a hangszóró, meg valóban nem túl erős de egy 2ezer FT-s fülhallgató megoldja a problémát.Egy óriási gondom van, nem nagyon találok hozzá kiegészítőket, szeretnék szilikon tokot, képernyővédőt, esetleg mappát, de sehol nincs mégcsak univerzálisban sincs nagyon 7"os.
Valakinek nincs nem valami jó ötlete? -
flexxx2
őstag
8gb belső tárhely van, ami meg van osztva, tehát fent van tartva telepített programoknak hely, alapból kb 4-5 giga volt szabadon, de volt telepítve 3 nagyobb játék is(asphalt6, angry letsgolf).
MicroSd kártyával tudod bővíteni, 32gbost kezel max, ez hozzáadódik a belső helyhez.
Én azért vettem hipernet21el, mert adnak éjszaka 100gb letöltést. A sebesség miatt valóban nincs értelme, meg persze olcsóbb volt a tablet is.Nálam vidéken csak 2-3mbit van nappal, éjszaka meg 4-5mbit. Szóltam a telenornak, megnézik a tornyokat, de sokat nem várok azért, remélem idővel azért fejlesztenek.
Itt kimérték, de ekkor még tesztidő volt, és ez csak BP:
http://www.hwsw.hu/hirek/47265/telenor-hipernet-mobilnet-mobilinternet-hspa-3g-dual-carrier.html -
Gerinces
csendes tag
Szia!
Örülök, hogy nyitottál egy ilyen topicot! Már a tesztnél kérdeztem, de nem válaszolt senki eddig, hogy:"Nem tiszta nekem, hogy mennyi is a memória, illetve, hogy mennyire lehet bővíteni? Mindenütt azt olvasom, hogy 8 gigab. a belső tárhely, akkor milyen kártyával lehet 32 gigab.-ra növelni??? 24-essel? Mert olyan nincs! A másik problémám, hogy a Telenornál Hipernettel adják csak. A 21 és 42 Mbit-es csomagoknak mi értelme van, hiszen csak 14,4 Mbit-es sebességet tud? Nem átverés ez?"
Közben beszéltem a Telenorral, de nem kaptam érdemi választ. Talán annyit, hogy hálózattól függ a sebesség, tehát nem éri el sok helyen a 21 és 42 Mbit/s szintet. Tehát ezzel elismerik, hogy nem is tudják, de nem is akarják megadni azt a sebességszintet, amiért a zemberek előfizetnek! Pláne, hogy olyan készüléket árulnak magasabb díjú csomagokban, amely hardveresen nem is tudja a sebességet hozni! Várom az ötleteket! -
flexxx2
őstag
Nemrég vettem egy ilyet, első véleményem jó a tabletről. Majd írok bővebbet, ha valakit érdekel. Teszt van róla itt a ph-n. Egy kérdésem lenne is: milyen sebességeket mértetek hipernettel vele, sikerült már megözelíteni a 10mbitet, és hol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a hangszóró, meg valóban nem túl erős de egy 2ezer FT-s fülhallgató megoldja a problémát.