Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zcsucs

csendes tag

Sziasztok

Én is vásároltam egy mediapadat még decemberben, elsőre engem is kiakasztott, hogy csak hipernettel lehet megvenni, nem is nagyon értem, egy tablettel ki akar 21mb/seccel mondjuk filmeket töltögetni, teljesen szürreális, de szerencsém volt, mert a családban van céges flotta és ott el lehet hozni normál előfizetésre is.

A kütyüt egyszerűen imádom, a mérete pont jó, a kidolgozása korrekt, az op rendszer nagyon bejön. Előtte galaxy tabot akartam, nyomogattam többször is, de örülök, hogy végülis Ő lett, a galaxy többször beakadt netezés közben, azért a mediapad alatt sokkal korrektebb hardware van. Túl sok funkciót egyelőre még nem próbáltam: videókat alapból szépen játssza, kodekeket sem kell telepíteni hozzá, bár MKV-t még nem teszteltem, kijelzője gyönyörű, a memória 32GB-s kártyával bővíthető.
    A neten lévő tesztek teljesen korrektek, az aksit és a hangszórót hozzák ki gyengének, sajna nem ismerem a többi 7"os termék, Ipadhez képest biztos, hogy kevesebbet bír, de szerintem az 5órával nincs nagy probléma, hacsak nem a New-Yorki utunk alatt szeretnénk szórakoztatni magunkat :) a hangszóró, meg valóban nem túl erős de egy 2ezer FT-s fülhallgató megoldja a problémát.

Egy óriási gondom van, nem nagyon találok hozzá kiegészítőket, szeretnék szilikon tokot, képernyővédőt, esetleg mappát, de sehol nincs mégcsak univerzálisban sincs nagyon 7"os.
    Valakinek nincs nem valami jó ötlete?

Új hozzászólás Aktív témák