Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
zcsucs
csendes tag
Sziasztok
Én is vásároltam egy mediapadat még decemberben, elsőre engem is kiakasztott, hogy csak hipernettel lehet megvenni, nem is nagyon értem, egy tablettel ki akar 21mb/seccel mondjuk filmeket töltögetni, teljesen szürreális, de szerencsém volt, mert a családban van céges flotta és ott el lehet hozni normál előfizetésre is.
A kütyüt egyszerűen imádom, a mérete pont jó, a kidolgozása korrekt, az op rendszer nagyon bejön. Előtte galaxy tabot akartam, nyomogattam többször is, de örülök, hogy végülis Ő lett, a galaxy többször beakadt netezés közben, azért a mediapad alatt sokkal korrektebb hardware van. Túl sok funkciót egyelőre még nem próbáltam: videókat alapból szépen játssza, kodekeket sem kell telepíteni hozzá, bár MKV-t még nem teszteltem, kijelzője gyönyörű, a memória 32GB-s kártyával bővíthető.
A neten lévő tesztek teljesen korrektek, az aksit és a hangszórót hozzák ki gyengének, sajna nem ismerem a többi 7"os termék, Ipadhez képest biztos, hogy kevesebbet bír, de szerintem az 5órával nincs nagy probléma, hacsak nem a New-Yorki utunk alatt szeretnénk szórakoztatni magunkat
a hangszóró, meg valóban nem túl erős de egy 2ezer FT-s fülhallgató megoldja a problémát.Egy óriási gondom van, nem nagyon találok hozzá kiegészítőket, szeretnék szilikon tokot, képernyővédőt, esetleg mappát, de sehol nincs mégcsak univerzálisban sincs nagyon 7"os.
Valakinek nincs nem valami jó ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Path of Exile (ARPG)
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Dell Latitude 5480 gyors üzleti notebook magyar billentyűvel i5/8GB/240GB/WIN11 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a hangszóró, meg valóban nem túl erős de egy 2ezer FT-s fülhallgató megoldja a problémát.