Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalozhun100
őstag
válasz
justmemory #379 üzenetére
Bootloader unlock után stock romnál ugye kiírja inditásnál mindig hogy nem megbízhat eszköz. Most próbálok rá android 8at rakni.
-
justmemory
senior tag
válasz
kalozhun100 #378 üzenetére
4 euró...? Én ugyanezt az eszközt találtam, de úgy olvastam jóval többet kérnek. Na akkor lehet rápróbálok én is
-
kalozhun100
őstag
válasz
justmemory #377 üzenetére
Na 4 euroért sikerült bootloadert kinyitni. DC-unlockertől vettem 4 kreditet és HCU Clienttel.
-
justmemory
senior tag
válasz
kalozhun100 #376 üzenetére
Nem tudom, annyira nem vagyok otthon a Huawei háza táján; arra a ROM-ra (update volt igazából) azt írták, hogy Android 7, EMUI 8. De ettől még lehet persze
Töltöttem is le ilyen ROM-ot, de nyitott bootloader hiányában nem tudom kipróbálni.
-
kalozhun100
őstag
válasz
justmemory #375 üzenetére
Emui8 az már android 8.
-
justmemory
senior tag
válasz
kalozhun100 #374 üzenetére
Szia,
nemrég "örököltem" meg egy ilyen tabletet; a bootloader nyitása nekem is az első lépések kötött szerepelt, de azt találtam, hogy nem lehet már ilyet, mert a Huawei megszüntette ezt, bár a neten még lehet találni olyat, aki pénzért állítólag vállal ilyet; nekem ennyit nem ér. Szóval röviden, ha nincs nyitva a bootloader, akkor nem. Ha nyitva van sem tudom, mert nem találtam 8-as Android-os ROM-ot rá, csak olyat - azt hiszem az a legutolsó hivatalos, de nem tudom hol...
-, amin EMUI 8 van, de Android 7 alapon.
-
kalozhun100
őstag
MediaPad T3 10(AGS-L09) Lehet valahogy android 8at rakni rá?
-
direct
friss újonc
Üdv!
Nem jövök rá mi lehet a probléma a MediaPad T3 10 szériámmal, hátha tudtok segíteni:
SD kártyán vannak filmek (64 GB), amiknek nagy részét nem játsza le, amit sikerül elindítania sok-sok perc után, annak pedig nincs hangja. 10-ből 1 db filmet tudok lejátszani, van amikor mkv, mp4 kiterjesztésűt (a kódolásokra itt már nem emlékszem pontosabban). Próbáltam belső tárhelyről is, ugyanez. De ha weben néznék filmet, ott szinte soha nincs hang. Most próbltam ki a 6. lejátszót, de van amivel az egyik, van amivel a másik film működik, az arány 10-ből 2 film lejátszása. Legújabb frissítés van rajta: EMUI 5.1.3., Android 7
Van valami ötletetek vagy ez már csak a "régi" rendszer hibája? -
zolej
csendes tag
Ami készülékeim vannak, azok mind rootolva vannak ilyen-olyan cutsom firmware-el. Nekem speciális feladatokra vannak használva a sajátjaim. De ezt a hüvelyt másnak vettem (mert ezt kérte), de szeretnék legalább a reklámoktól megszabadulni, több nem is kellene ezzel. Olvasgattam főleg orosz fórumokon, de vagy nem volt érthető pontosan a metódus, vagy már nincsenek meg a fájlok sehol.
Tud valaki segíteni? Ellenértéket is felajánlok, ha valaki tudja, mitől döglik ez a készülék.. -
zolej
csendes tag
Sziasztok, vettem egy ilyen tabletet: AGS-L09. Ki lehet rootolni ezt? (Vagy itt ne is kérdezzek ilyet?)
Köszönöm! -
Rundll32
tag
Sziasztok ? nekem is van egy Huawei T3 10 em (valojában most kaptam) Tényleg lehetetlen küldetés az appllikációk átpakolása az SD kártyára ? A 16 GB tárhely elég karcsú...Segítsetek
-
Sanyi.mTs
addikt
érdekes dolgot vettünk észre párommal: vízszintesen tartva böngészés közben (chrome 87.0.4280.101) egy idő után nem érzékeli a felső sávot a tablet. azaz nem tudok a lapok között váltani, bezárni, a képernyő többi részén érzékel. ha függőlegesbe állítom, majd vissza vízszintesbe, akkor már érzékel. Ezt már 2 tableten is tapasztaltuk.
másnál nem volt ilyen?
-
polcsa
aktív tag
Igazából ez a hajó már elment, de köszönöm, azért megnéztem.
Annyiban más volt az esetem, hogy nem függetleníteni kellett, hanem az IMEI alapján történő blokkolásra/tiltásra kellett megoldás. Nekem már egyik kártyánál sem kérte a függetlenítő kódot.kokokka
Nem kért függetlenítő kódot, a szolgáltató blokkolta a készüléket IMEI alapján. Vagy az IMEI számon változtatok, vagy kifizetem a kötbért. -
Killstrow
újonc
Másik eszközzel működik. Yodafone. Letöltöttem pléyről 1 dialert és mikor indítanám akkor azt írja hogy a készülékmodell nem támogatja a hívásokat.
de legalább a mobilnet megy. Használom így és majd ha úgy alakul akkor veszek 1 "rendeset".
Új hozzászólás Aktív témák
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest