Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
-
eladogeppc
veterán
válasz DrBubo77 #6229 üzenetére
Nem gondolom.
Senki nem nyomta a stukkert a Xiaomi fejéhez, hogy legyen IOS-es applikáció. Simán kihozhatta volna csak Android-os eszközhöz a karóráját. Ja, hogy kell az a piac is ? Hát akkor tessék fejleszteni.Nekem nincs sok gondom vele egyébként. Egyetlen dolog, ez a futópados pulzus mérés. Ennyi. Ez szoftver hiba.
Tudtok valami weboldalt ajánlani a hiba jelzéséhez ?
Köszönöm !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Digitalis
senior tag
válasz DrBubo77 #6237 üzenetére
De igen, plusz 5-6 dodó, 61$ jön ki.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
CHIPman
nagyúr
válasz DrBubo77 #6536 üzenetére
[link]
Tools és font repok elsősorban.(#6537) SirKero: Stratos: 3-4 nap, bip: 30-35 nap üzemidő. Én Pace-ről (gyakorlatilag Stratos, csak más köntösben) váltottam, nekem egyértelműen a bip a nyerő, de fitneszre kevésbé jó. Garancia alapvetően nem értelmezett kínai termékeknél, így nem nagyon értelmezhető a másik kérdésed.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
eladogeppc
veterán
válasz DrBubo77 #6715 üzenetére
Én leszállok, nem is erről kellene beszélgetni.
A lényeg: Mi Band 2 - Mi FIT alól mér pulzust, Amazfit BIP nem. Ez szerintem kurva nagy gáz. Én pont azért vettem meg, mert gondoltam, hogy egy nagyobb méretű kütyüt veszek, ami ki tudja írni az üzeneteket is, és ugyanazt tudja mint az elődje. De hát nem !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz DrBubo77 #6719 üzenetére
Teljesen jó, csak olyankor a kezemen kéne nézegessem, jelenleg ezt teszem kínomban.
Mi Band 2-m volt, és a mobil ki volt rakva a futógépre, így könnyen láttam mennyi a pulzusom és ahhoz képest állítottam a gépen. Most a karomat nézegetem közben. Kényelmetlen.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
-
TaylorPro
addikt
válasz DrBubo77 #7054 üzenetére
Teljesen jó nálam. Az nem mindegy milyen fényviszonyok közt van fotózva. Háttérvilágítással persze hogy fakóbb. Tűző napfényben a legerősebbek a színek. van egy pixelhiba a témán! Jobb fönt.
Vakuval:
Vaku nélkül:
Háttérvilágítással:
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest