Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jorgos01
tag
Sem a tegnapi, sem a tegnapelőtti kültéri futás szinkronizálás után a Notify (verzió 8.7.5) a TÉRKÉP adatoknál nem rajzolja ki a futott útvonalat.
Tapasztalt még valaki ilyet?Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
internetezoo
senior tag
Másnak is "sorkizárt" a szöveg az új felületű Mi Fiten?
-
Atomgeszi
veterán
Köszi mindenkinek, feltettem a moddolt mifitet, jól működik minden, watchfacem elveszett, de szerencsére előbányásztam egy régi floppyról.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
snooze
veterán
-
rhen
senior tag
Aki próbálta már az új MiFit-et, ez már mod nélkül kiírja a hívó nevét/számát?
-
SharpSA
veterán
Van olyan magyar ékezetes készlet, amellyel a szmájlik is meg tudnak jelenni? Legalább az alap szmájlik.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
han_lev
senior tag
Sziasztok!
Eddig tudtam az Notify & Fitnes appal watchface-t letölteni és frissíteni.
Most meg nem.
Mi lehet a baj?
kérte és frissítette freamware-t és erőforrásokat meg fontokat.
De ez sem segített.
Valamiért most amikor le akarom tölteni azt írja ki hog y
error.
??Poco F5/pro
-
snooze
veterán
Ma is frissült a mifit..
GO Gunners!!!
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok.
Van egy Amazfit Bip-em, amit egy android telefon csere miatt hozzá kellett adnom az új telefonomhoz. A hívó fél rendesen megjelenik és a Viber üzenetek is, viszont ha sms jön akkor angolul kapok ertesitest hogy nézzem meg a telefont mert új üzenet érkezett. Szerintetek mit és hogy kellene beállítani hogy magát az üzenetet lássam az órán?
Útmutató szerint próbáltam, Gyári Mi fit van fent, de a hívó fél kijelzés rendesen a mi band tools segítségével megy.Köszi előre is.
-
dragonfx
veterán
Holnap beszallok a klubba.
Mit erdemes tudni?
Elsore megtenni?
Frisites? Progi?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
gomuko
csendes tag
Sziasztok!
Kb egy hete vettem én is egy bip-et. Egyetlen problémám van vele. Valami zörög benne. Azaz nem valami, hanem gondolom a rezgő motor. Amikor rezeg, azt sem csendben teszi hanem az egész készülék serceg. Tényleg mintha nem lenne a helyén a motor. Mikor mozgatom a kezem rendesen olyan mintha egy csavar lenne az órában és nem találná a helyét. Találkozott valaki hasonló problémával? Ez ilyen vagy vigyem azonnal vissza?
Köszi a válaszokat. -
batai15
félisten
Sziasztok ,jelenleg bipet notifyval használom.
Nem győztem naponta 2x tölteni a telefonomat , mobilnet meg folyamatos Bt kapcsolat miatt ,és 4ora sottal.
Nincs esetleg valami akku kímélőbb megoldás hogy picit jobban bírja a telefon folyamatosan Bt kapcsolattal ?
Sok ismerős úgy használja hogy sokszor Bt nincs be kapcsolva,de úgy meg elveszik az óra értelme ,hogy ne kelljen telefont elő venni ha jön egy üzenet stb .
Vagy inkább a 4g ami annyira szívja ?
Wifin vagyok 40%akkuval és 4ora 20p sottal ,ilyenkor már lassan töltöre kelett dugni a telefont .
Ki hogy használja az órát? -
scream
veterán
válasz batai15 #10028 üzenetére
Részemről szerintem alkalmatlan az óra arra a feladatra, hogy kiváltsa a telefont, ha jön bármi értesítés - sőt, engem zavar is, hogy ha folyamatosan rezeg. Volt már több okosórám (Moto 360, Pebble, Apple Watch S1), de egyik sem igazán volt az igazi - talán a Pebble állt a legközelebb hozzá, de ugye a konkurencia kinyírta...
Én kizárólag csak akkor kapcsolódom az órára telefonnal, ha szinkronizálni szeretném róla az adatokat (lépésszám, túrák adatai), amúgy meg offline megy, és így értelmes készenléti időket lehet elérni az órával (kb 1,5 havonta kell feltölteni)
-
Atomgeszi
veterán
Minél újabb telefonod van, annál újabb szabvány benne a BT. És annál kisebb lesz a fogyasztása is.
Nálam gps, bt 2 kártya folyamat neten, wifi on. Aztán egész nap bírja. De, ha meg nem bírná, elveszne az okostelefon lényege
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
gyemipapa
senior tag
Akkor a telefonod akkujával van a baj, illetve nem az órától, hanem a telefon intenzív használatától merül. Nekem a telefonom 2-3 napig bírja egy feltöltéssel úgy, hogy napközben folyamatosan megy a BT.
Igaz, én nem macerálom nagyon a telefont, nem játszom és nem internetezek rajta, arra ott a számítógép.
Mobilnet megy, max a leveleket, üziket nézem meg rajta.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Van ez az uj app,az amazfitwatchfaces alkalmazás,ami közvetlenül feltölti a mifitbe az óratémát..nektek ez müködik,mert nekem a mifit frissités óta nem..GO Gunners!!!
-
törölt tag
Hú baszki, újra megnéztem az összefoglalót. Vicces, hogy még mindig az van a pulzusmérésnél, hogy meglepően pontos, mint ha csak egyedi probléma lenne, hogy az óra egyáltalan nem képes pulzust mérni, és fake adatokat generál, ami a populáció egy bizonyos szazalékánál viszonylag közel áll a valóshoz mozgásnál. Az újakat nem kellene hülyíteni, érdekes módon a trackelés instabilitása, pontatlansága sincs említve.
-
gzbotii
nagyúr
válasz batai15 #10035 üzenetére
Most néztem meg, nekem nem is szerepel a fogyasztók között a MiFit vagy MiBandage [kép].
BT is csak 3%, pedig sose kapcsolom ki. [kép]Mi A2 Lite, ugyan olyan specifikációjú BT van benne elméletileg, mint a tiedben: Bluetooth 4.2, A2DP, LE
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Dr.NX
addikt
válasz #73495296 #10034 üzenetére
https://prohardver.hu/tema/huami_amazfit_bip_okosora/hsz_2812-2812.html
https://prohardver.hu/tema/huami_amazfit_bip_okosora/hsz_3460-3460.htmlLehet, hogy számít a fw is meg a bolygók állása.
Én elhiszem, hogy másnál nem jó a pulzusmérés, arra azt tudom mondani, hogy cseréltesse ki.
Itt a PH fórumon sokan a kiégett villanykörtét is szoftveresen akarják megjavítani.Elfogadom a sütiket.
-
gyemipapa
senior tag
Jóllehet immár egy éve elégedett használója vagyok a BIP-nek, most nagyon szemezek EZZEL az okosórával, nagyon tetszetős, nyilván ez sem egy orvosi műszer, és az akkuja sem tud egy hétnél többet, de jó vételnek tűnhet.
[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
shifty!
senior tag
válasz gyemipapa #10042 üzenetére
Arra kiváncsi vagyok, ezek a kínai gyártók közötti rangsorban jóval a Xiaomi mögött állók milyen szoftvert tesznek mögé?
Milyen app szinkronizálja, rögzíti az adatokat, mennyire kezelhető az óra a gombokkal (mert ez ugye pl. nem érintőkijelzős), mennyire megbízható pl. a pulzus mérés, ha még egy Xiaomi gyártmánynál is felmerül kérdés a megbízhatóságával kapcsolatban - hogy indokolt, vagy sem, az egyéni preferencia kérdése, nekem eddig a technológia adottságait figyelembe véve pontosnak tűnnek az adatok, amiket egy edzés után visszakapok.Nem volt szerencsém ilyen ketyeréhez még, maga az óra nem nézne ki rosszul, de nekem pl szúrja a szemem az ECG Watch felirat (és ugye ki tudja mennyire stainless az a stainless és mennyire IP67 az az IP67...)
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
gyemipapa
senior tag
válasz shifty! #10043 üzenetére
20 ezer alatt nem vár el az ember orvosi műszer pontosságot. Ezerszer kitárgyalt dolog, hogy sportoláshoz pulzusmérésre csak a mellkaspánt megbízható igazán, nyugalmi pulzust meg csak a hipochonderek méricskélnek rendszeresen, nyilván az EKG is inkább csak tájékoztató jellegű, nem helyettesíti (de nem is feladata) az orvosi EKG-t, és kardiológiai vizsgálatokat.
Ja, és úszni nyilván ebben sem célszerű, ahogy e téren a BIP sem igazán megbízható.
Amúgy ITT egy elég részletes, több mint egy órás videó róla.[ Szerkesztve ]
-
shifty!
senior tag
válasz gyemipapa #10044 üzenetére
Ezt aláírom, ezért mondtam, hogy az adott technológia határain belül pontosnak ítélem a működését.
A BIP-el úszni egyáltalán nem célszerű, bár ezt a BIP soha nem is állította magáról, hogy ilyen szinten vízálló...
Ha a videó alapján korrekt a cucc, miért ne. Én félős vagyok ilyen rendelős tekintetben, ha egyszer veszek valamit, arról szeretném tudni, hogy minden szempontom szerint rendben van és tetszik, ez már egyéni preferencia.
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
gyemipapa
senior tag
válasz batai15 #10048 üzenetére
De a 6 óra teljes fényerőn van meg? Mert az sem mindegy.És nullára kisütésig (illetve automatikus kikapcsolódásig) értendő?
Amúgy a BT annyira nem lehet ludas, mondom, napközben folyamatosan megy, megnéztem, összesen 2%-ot merít az akku kapacitásából.[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
.
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Láncfűrész topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik