Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
válasz dragonfx #8943 üzenetére
Tiszteld meg a fórumtársakat azzal, hogy olvasható, értelmes magyar mondatokban írod a kérdésedet, akkor több válaszra számíthatsz!
Hogy segítsek is: zenét nem tudsz vezérelni róla.
A GPS és BT az esetek nagy részében jó, azonban vannak, akiknél nem. RpPRO pont most számolt be egy GPS mérés anomáliáról. Van akinél a BT is könnyen szakad, másnál meg két vasbeton falon keresztül is működik.Elfogadom a sütiket.
-
dragonfx
veterán
-
gyemipapa
senior tag
válasz dragonfx #10100 üzenetére
"Ha be van allitva ertesites hivasertesites sms...stb...de a bluetoth kikapcsolom akkor nem jott at a jel ugye?"
Ezt most tényleg komolyan kérdezed???
Hát ha egyszer megszünteted a kapcsolatot a telefon és az óra között (BT kikapcs) akkor hogy az ördögbe tudná az óra, hogy hívás, vagy üzenet van a telón???
Egyébként nappali szunyókálásnál (egészségedre :-) ) nem kell a BT kapcsolatot megszüntetni, elég az órán a DND-t bekapcsolni. (Do Not Disturb, azaz ne zavarj).Alváselemzés: Ez nem egy orvosi műszer, a mért adatok inkább csak tájékoztató jellegűek, a különböző programok nyilván más-más algoritmusok alapján értékelik az eredményeket.
Más adatokat dob Mifit, Bandage? Miért, egyszerre fut mind a kettő az órával???Számlapcsere: én gadgetbridge segítségével csináltam, de mivel van egy bevált számlapom, már nem variálgatom...
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
bl4ze
veterán
válasz dragonfx #10100 üzenetére
Akkor szerencsés vagy, mert több embernél gond, hogy a Bandage 3.8.1 bizonyos menükben kifagy, kilép.
3.7.0 jó, az nem fagyogat. 3.8.2 beta is kint van már, nem raktam fel - hagyom a 3.7.0-átSzámlap cseréhez nem kell MiFit : tedd fel a Gadgetbridge-et. Azzal számla, font - minden cserélhető pillanatok alatt. Én lezúztam a MiFit-et teljesen a telefonról. Baromira szívta az akkut: Modded és gyári is.
.:. bl4ze .:.
-
gyemipapa
senior tag
válasz dragonfx #10162 üzenetére
Ez most komoly, vagy rendszeresen csak ugratsz minket?
Tényleg ilyen a "helyesírásod", vagy gépeléskor képtelen vagy ellenőrizni, és korrigálni, amit bepötyögsz???
Megtisztelhetnéd a fórumtársaidat azzal, hogy normálisan próbálsz írni....[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
-
gyemipapa
senior tag
válasz dragonfx #10185 üzenetére
Na ugye, hogy tudsz normálisan is írni? Csak lesz*rod…
Tudod, ha valaki ejt egy-két helyesírási hibát, azt nyilván mindenki elnézi.
De már bocsáss meg, itt nem erről van szó, hanem egybeírások, betű kihagyások, betűk helyett zárójelek, kérdőjelek stb, ez nem az a kategória.
Ha kérdezel, legalább vennéd a fáradságot, hogy elolvasd még elküldés előtt amit írnál, ki tudnád javítani, de téged nem zavar, hogy szinte olvashatatlan és értelmezhetetlen, amit írsz.
És csodálkozol, hogy ignorálnak...Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Tyca
senior tag
-
jan herz
tag
válasz dragonfx #10626 üzenetére
Leginkább sehogy, a MiFit hamar végleg száműzve lett. Notify fórumon írta valaki, hogy a GPS-t frissíti, így frissül az A-GPS is, kipróbáltam, nem vettem észre változást. Ha van rá időm/türelmem elindulás előtt megvárom nyílt helyen hogy jelet találjon, mozgás közben nem nagyon akaródzik neki. Addig cipőt kötök, biciklit pumpálok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Crypto Trade
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Társasjáték topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- AKCIÓ! Ütésálló iPhone Clear Case tok több modellre + Ajándék 9D üvegfólia
- Samsung Galaxy S24+ eredeti tok, szilikon
- Samsung EP-P2400 vezeték nélküli wireless töltőpad töltőfej nélkül új BONTATLAN
- Samsung Galaxy SmartTag2 (fehér színű, bontatlan csomagolásban)
- ESR Apple iPad Pro 11" védőtok Rebound Apple Pencil tartóval (2023 / 2022 / 2021 / 2020)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest