Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
VMatteo
őstag
-
Upo
addikt
válasz internetezoo #7522 üzenetére
Háttérben futást engedélyezni neki, akku kímélés alól kivenni, összes jogosultságot megadni. GPS legyen bekapcsolva. Mi fit-et erőszakkal bezárni, hogy ne menjen a háttérben.
Elsőre kicsit lassan csatlakozik, sokat kell várni. Ha nem, akkor többször megpróbálni.
Ha egyszer sikerült akkor már később könnyebben fog menni neki.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz internetezoo #7524 üzenetére
Nem muszáj szétkapcsolni, csak ne fusson. Task listából kidobod, vagy az alkalmazások menüben nyomsz rá egy kényszerített bezárást, akkor lehet hogy úgy is jó lesz.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
detroitrw
addikt
válasz internetezoo #7564 üzenetére
Nincs olyan hogy magyaritas mivel minden kep nem pedig szoveg/karakter
Szal az elso kor mindenfelekeppen a tools-os kibontas hogy lasd mekkora az adott szoveg tartalmu kep pixelmerete, ha ez megvan akkor vagy keresel egy mar kesz face-t amibe "egyezo" meretu az adott szoveget tartalmazo kep s siman atnevezed/kicsereled
A masik megoldas, hogy az adott pixel nagysagu kepet megszerkeztedEhhez egyaltalan nem kell gui, max egy jobbra, balra, kozepre rendezesi "kulcs szo" ha szukseges
Egyebkent csak ujra le kell generalni a face-tPar face ami nagy valoszinuseggel atalakitas nelkul is hasznalhato:
[link], [link], [link][ Szerkesztve ]
-
jan herz
tag
válasz internetezoo #7572 üzenetére
Ügyes munka!
Egyedül a n.a. jelzés nem kéne, de ez csak az én ízlésem....
-
Dimond G
senior tag
válasz internetezoo #7574 üzenetére
Köszön! Megvan!
-
Jabby
őstag
válasz internetezoo #7572 üzenetére
Ügyes vagy!
Esetleg a lépésszám nem férne el még a hét napja alatt? -
Jabby
őstag
válasz internetezoo #7580 üzenetére
Szuper!
-
snooze
veterán
-
szpali
addikt
válasz internetezoo #7589 üzenetére
MiBandage-ban át tudod nevezni őket
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
oba
addikt
válasz internetezoo #7622 üzenetére
Nálam rendszeresen, random szerűen tűnik el... csak úgy magától. És magától is jön vissza.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
gyemipapa
senior tag
válasz internetezoo #7630 üzenetére
Ügyes, így első nekifutásra, de szerintem azért jó esetben arra még szoktunk emlékezni, milyen hónap van, helyette inkább a lépésszám talán hasznosabb lenne. Továbbá a hőfok és az akku % lehetne nagyobb.
[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Mike76
tag
válasz internetezoo #7630 üzenetére
Csak így tovább!
Két megjegyzés: nem tudom mivel készítetted az előnézeti képet, de felső sávban lévő színeket (narancssárga, világoskék, lila) ebben a formában nem tudja a Bip, félrevezető lehet. Én az AmazfitBipTools által automatikusan létrehozott előnézeti .png képekből a gifmaker.me oldalon szoktam összefűzni az animált változatot.
A másik: érdemes kicsit megtanulni valamelyik nagyobb képszerkesztő használatát (GIMP, Photoshop, stb.), rengeteget tud gyorsítani a szerkesztésen egy nem célprogramhoz (pl. IrfanView) képest. Kíváncsiságból visszanéztem az egyik macerásabb számlapomat, hogy mennyi idő alatt lett kész. Ez lenne az:
Kb. 3 óra volt a tervezéstől az órára áttöltésig, úgy, hogy a fehér számjegyeken kívül mindent nekem kellett megrajzolni (ez többek között 20x6 számjegy elforgatását és megfelelő helyre elhelyezését jelentette).
[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
válasz internetezoo #7632 üzenetére
Értem, de azt továbbra is fenntartom, hogy elég gáz, ha az ember az óráján nézi meg, milyen hónap van.
Tényleg, milyen hónap is van most?Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Mike76
tag
válasz internetezoo #7635 üzenetére
Ahová az AmazfitBipTools legenerálta a "számlapneve_packed.bin" állományt, ugyanott fogsz találni 10 darab "számlapneve_packed_animated_x.png" elnevezésű képet. Ha ezekből fűzöd össze az animált előnézeti .gif-et (mindegy, hogy mivel) akkor az úgy fog kinézni, mint az órán (és nem lesznek rajta valótlan színek, elvágott képek, stb).
-
snooze
veterán
válasz internetezoo #7638 üzenetére
Link sikertelen betöltést ir az appba..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
huberpe
aktív tag
válasz internetezoo #7658 üzenetére
ott van az összefoglalóban egyébként.
[link] -
KPistike
aktív tag
válasz internetezoo #7665 üzenetére
Üdv!
Nem rossz a módszer, személy szerint az összefoglalóban is linkelt WF editor by ilgruppotester alkalmazással bontom ki, illetve csomagolom az óraképet. Illetve a watchface.exe paraméter nélkül indítva a parancssorban kiírja, hogyan is kell kifejteni / csomagolni.
Néhány helyen még .bin kiterjesztéssel tesznek közzé lemezképeket is, én ezért nem társítottam.
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
pavika
tag
válasz internetezoo #7689 üzenetére
Igen. Az úgy jó lesz. Köszönöm.
-
pavika
tag
válasz internetezoo #7693 üzenetére
Letöltöttem a linken lévő fájlt. Egy log kiterjesztésű szöveges fájlt kaptam. Az eddig nézett watchface-k bin kiterjesztésűek. Ez így nem jó, vagy én bénázok valamit?
-
toto0569
addikt
válasz internetezoo #7720 üzenetére
Segítenél,hogy a Notify-ben hol kell keresnem?Meg van,most jó.
[ Szerkesztve ]
-
rozsi71
tag
válasz internetezoo #7738 üzenetére
A 7709-ben válaszoltam is rá...
-
KPistike
aktív tag
válasz internetezoo #7750 üzenetére
Üdv!
Szerintem igen
Címer alapon készítettem én is egy tervet, de azt azért nem publikálom, mert a címer egy játékban szerepel - az ottani csapatunk címere. Bippel rendelkező csapattagoknak osztom csak meg.
Viszont magyarok kicsit többen vagyunk, a Te ötleted népszerűbb leszK. P.
-
JJ hunter
aktív tag
válasz internetezoo #7749 üzenetére
Szia!
Ezt a betanítást hogy érted? Onnan indult ki ez a kérdés, hogy egy másik fajta aktivitásmérővel ugyanaz az egy órás otthoni torna lényegesen több kalóriaégetést mutatott többeknél, mint ezzel az órával. Nem tudom, hogy mi alapján számolják a kalóriaégetést ezek az aktivitásmérők, de szerintem egy applikációval vagy egy algoritmussal kalkulálják ki. Ezért gondoltam, hogy valami más appal esetleg megoldható egy újabb edzésforma trackelése De javítsatok ki, ha nem így van.
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
KPistike
aktív tag
válasz internetezoo #7785 üzenetére
Nálam pont máshoz kell(ene) fohászkodnia
Tiger.: Valamit összehoztam az ügyben, bár az átméretezés nem tett jót az ikonoknak
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
Tiger.
nagyúr
válasz internetezoo #7785 üzenetére
😂 40 miatyank 😂
KPISTIKE. köszi 😁[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
toto0569
addikt
válasz internetezoo #7831 üzenetére
De akkor is nagyon vékony a csukló.
-
veterán
válasz internetezoo #7831 üzenetére
A pulzust nem mérheti valami jól,a képből ítélve.
-
Tiger.
nagyúr
válasz internetezoo #7991 üzenetére
Olyan nincs, hogy garancia, csak szavatossági idő van.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Dr.NX
addikt
válasz internetezoo #7991 üzenetére
Szerkesztés közben elszabódott az összefoglaló, így kénytelen voltam egy régebbi mentést visszatenni.
Elfogadom a sütiket.
-
mgTerminator
veterán
válasz internetezoo #8126 üzenetére
Van ára $29....
Emoji telepítésben valaki tudna segíteni?
-
mgTerminator
veterán
válasz internetezoo #8130 üzenetére
Ó hát ez nagyon nagyon pöpec lett! Miért nem teszed fel a amazfitwatchfaces.com-ra?
Esetleg nagy munka lenne még egy piros verziót csinálni belőle?
-
mgTerminator
veterán
válasz internetezoo #8138 üzenetére
Majd megnézem ha gépközelben leszek, jövőhét vége felé talán....
Az Emoji-s fájt én is megköszönném! Illetve a sima Mifittel és bandage-al használom.
[ Szerkesztve ]
-
M3oH
addikt
válasz internetezoo #8163 üzenetére
sztem ennyi adat már vagy zsúfolt vagy nagyon apró lesz. Illetve, kört a négyzetbe dolog nem jön be. De nyilván ez egyéni ízlés. Próbát megér mindenféleképp, főleg, ha van időd, kedved dolgozni vele.
-
huberpe
aktív tag
válasz internetezoo #8185 üzenetére
próbáld meg ezzel a betűkészlettel: [BOLD_v4p]
nálam így tökéltesen jönnek az ékezetes értesítések, bár én magát az órát nem magyarítottam. mifit+bandage kombót használok, a notify app-al nincs tapasztalaltom. -
juve600
nagyúr
válasz internetezoo #8196 üzenetére
nekem emoji nincs
-
CHIPman
nagyúr
Ha ékezet nélkül megy ki az értesítés, az nem a font, hanem a kiküldő program "hibája" (valószínűleg beállítás). Mi Fittel próbáld, ha ott jó, akkor vagy azt kell használni, vagy meg kell keresni, hogy mi a "hiba".
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
snooze
veterán
válasz internetezoo #8220 üzenetére
Nagyon ugy néz ki,hogy órafüggö,mivel nekem a 3.5.6-al sem volt ilyen gond,és most sincs..koppkopp..
GO Gunners!!!
-
Upo
addikt
Szerintem notify alatt a beállításokban kapcsold ki az ékezetek átalakítását. Biztos az cseréli le ékezet nélküliekre. De a bandage is tud ilyen átalakítást, nyilván akinek ékezetes/emojis font van fent, azoknak ki kell kapcsolnia, hogy úgy menjenek át az értesítések ahogy eredetileg vannak.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Dr.NX
addikt
válasz internetezoo #8266 üzenetére
Milyen patch-re gondolsz? Részemről nincs akadálya, úgy tudom nem ütközik házirendbe.
Elfogadom a sütiket.
-
veterán
válasz internetezoo #8315 üzenetére
Tehát nem érdeme meg venni.
-
veterán
-
veterán
válasz internetezoo #8358 üzenetére
Nekem 3.5.0 van fent,tökéletes.
Ha frissítem,az órám vissza állna angolra. -
molnisz80
lelkes újonc
válasz internetezoo #8412 üzenetére
Kikapcsolni meg gyári visszaállítást nem tudtam mert eltünt a menüből és hiába javították az appot, nekem nem frissült le mert nem tudott valami miatt szinkronizálni. Viszont közben megoldódott. Lemerítettem teljesen majd rátettem tölteni, leszedtem az amazfit mastert és már látta is az órát. Kapcsolódott leszedtem az Mi fittet, azzal is lehettet párosítani.
Köszönöm mindenkinek az ötleteket és a segítséget. -
vonyarc
tag
válasz internetezoo #8438 üzenetére
Azért mert már egy hete szenvedek. Amikor ez a menüeltünési mizéria volt nálam is jelentkezett. Factory resetet csináltam de elötte nem szüntettem meg a párosítást és azóta nem hajlandó az óra párosodni a Mi Fittel. Minden mással- Notify, Gadget, Amazfit master- igen, de a Mi Fittel nem. vagy 300szor próbáltam, mindent újraindítottam, Ezért gondoltam végső kinomban a lemerítésre. Mit tehetnék még? Hogy tudnám a párisítást megszüntetni ha nem kapcsolódik, hogy újra tudjam párosítani?
[ Szerkesztve ]
-
vonyarc
tag
válasz internetezoo #8445 üzenetére
Tableten próbáltam. Ugyanaz.
-
nagyúr
válasz internetezoo #8457 üzenetére
Belehúztál rendesen!
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
xedos
addikt
válasz internetezoo #8462 üzenetére
Én is ilyet használok.
-
Doki42
őstag
Nagyon jó, beszerzek egyet én is. 😎
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Acef
addikt
"vége nem zavaró mivel belül"
Igen, ebben biztosan jobb, de nekem az nem tetszik nekem az túl sportos/csajos?Ugye kinek a pap, ...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android játékok topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- AKCIÓ! Ütésálló iPhone Clear Case tok több modellre + Ajándék 9D üvegfólia
- Samsung Galaxy S24+ eredeti tok, szilikon
- Samsung EP-P2400 vezeték nélküli wireless töltőpad töltőfej nélkül új BONTATLAN
- Samsung Galaxy SmartTag2 (fehér színű, bontatlan csomagolásban)
- ESR Apple iPad Pro 11" védőtok Rebound Apple Pencil tartóval (2023 / 2022 / 2021 / 2020)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest