Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Syl: UPS - te áldott!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
newmoonlight
üzenetére
Egyszer már volt belőle balhé akkor felhagytak a reklám blokkoló basztatás dologgal.
Múltkor nekem is felbaszta az agyamat a dolog mikor először bedobta a feliratokat meg kiírta,hogy háromszor indíthatok el valamit utána vagy fizessek elő vagy kapcsoljam ki a reklámblokkolót.Na akkor elkezdtem keresgetni alternatív dolgok után,találtam is valamit egy darabig használtam úgy most kikapcsoltam az alternatív dolgot egyenlőre rendesen megy minden firefoxon reklámblokkolóval is,egyedül a pár reklámblokkoló közül egyet kellett kikapcsolnom.Braven azt hiszem nem volt problémám bár leginkább firefoxot használok.
-
Petya XT
senior tag
válasz
newmoonlight
üzenetére
Ez a YT hülyesége lesz. FF-on is ugyanezt csinálja, be vagyok jelentkezve, mégsem folytatja a videókat. Egyébként megértelek, ami a mellőzését illeti. Egy rakás sz@r lett, blokkoló, prémium nélkül használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Villanyszerelés
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- darkFlash Shadow Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest