Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemos
tag
Nem-nem , mi se tudunk fiókot csinálni, vagyis csak helyit enged. (Windows 10)
Fórumán írják hogy a chrome 70-es motorjára átkellett állniuk és egy csomó mindent megcsináltak már, de még a szinkront sajna nem. Korábban volt egy időszak amikor megcsinálták maguknak és volt is szinkron de egységesíteni akarják ezt a részét a chrome-val ami szerintem tök jó mert így személy szerint nekem egy böngésző lenne céges+ magánra + ezeket androidon is lehet nyomni. Jelenleg Operával tolom a magánt ami nagyon fasza! De szívesen kipróbálnám a Brave-et mert jók a tapasztalatok/featurek, amit fentebb is jeleztek.
Remélem hamar megoldják a szinkron problémát mert engem már csak az választ el hogy használjam

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Spórolós topik
- Trollok komolyan
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- S22 Ultra 512/12
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest