Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok,ahányszor megnyitom a Bravet,mindig ez fogad.
Nem az utoljára megnyitott oldallal,hanem egy új oldallal nyílik meg.
Áttúrtam a beállításokat,de nem sikerült rájönni,hogy mi okozza.
Ott van az utolsó megnyitott oldal is,de üres + lappal indít.
Valakinek ötlete erre?
[kép] -
Petya XT
senior tag
Sziasztok,
Felületi elemek átméretezésre van valami opció asztali Brave esetén? Olyat találtam csak, hogy betűméret, de nekem az egész átméretezése kellene. Firefoxról érkeztem, de ezt nagyon sűrűnek találom(könyvjelző sáv pl.).
Előre is köszönöm!
-
zizidor
őstag
válasz
Winnie The P #446 üzenetére
Az 500-as kód az szerver hiba, azzal te nem tudsz mit kezdeni, max megpróbálni később.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Mostanában elég sokszor ez van:
Mit tudok vele kezdeni? -
zizidor
őstag
válasz
Jack Oneill #442 üzenetére
Igen, a brave://flags lapon ha rákeresel a "cosmetic" szóra, akkor van egy ilyen lehetőség, de ez globális beállítás, nem lehet site alapon állítgatni.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Kozmetikai szurest ki lehet valahogy kapcsolni, hogy mobilon ne csusszanak el egyes oldalak a reklamszures miatt? -
antee_g
tag
Sziasztok!
Most használom először ezt a böngészőt. Visszaolvasva nem segített egyik megoldás sem. Hogy lehet megcsinálni a facebook-nál a profilképes bejelentkezést?
A válaszokat előre is köszönöm.
üdv.
-
headhunter
addikt
Végül meglett a "bűnös", kikapcsoltam ezt a kiegészítőt Urban VPN Proxy és utána megjelent a hitelesítés.
A "bővítmények" megjegyzésed után lekapcsoltam az összes kiegészítőt és egyenként újra aktiváltam, Urban VPN Proxy-nál jött elő a hiba
-
Patrec
csendes tag
válasz
headhunter #436 üzenetére
Nincs esetleg valami Pi-Hole-od vagy AdGuard-od nagyon agresszív blocklistekkel? Arra tudok még gondolni esetleg.
-
zizidor
őstag
válasz
headhunter #436 üzenetére
Ugyanez a Brave verzió, de nem tudtam olyan beállítást kicsikarni, ahol ne működött volna ahogy kell. Ráküldtem DDG és uBlock (cookie filter) bővítményekkel is, töröltem a webhely mentett adatait, inkognitó módban, így is minden alkalommal betöltődött.
-
zizidor
őstag
válasz
headhunter #432 üzenetére
Tudsz írni példát, hogy melyik weboldalon ill. oldalakon jön elő a hiba?
Én sem találkoztam még ilyennel, de hátha ki lehet okoskodni egy konkrét oldallal. -
Bal0924
senior tag
válasz
headhunter #432 üzenetére
Nálatok csinál olyat a böngésző, hogy időnként elfeketedik az egész program és újratölti magát?
-
headhunter
addikt
Kipróbáltam, de ez sem segített. Thorium-nál is látszik.
Másik brave beállítás bezavarhat ilyen hitelesítést igénylő oldalakon?
Verzió: 1.64.109 Chromium: 123.0.6312.58 (Hivatalos verzió) (64 bites)
-
Patrec
csendes tag
válasz
headhunter #430 üzenetére
Nálam még nem volt ilyen, próbáld meg, hogy kikapcsolod a Brave pajzsot, néha bekavarhat ilyeneknek, ha túl sok mindent akar blockolni.
-
headhunter
addikt
válasz
headhunter #428 üzenetére
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Mobilon a Brave-ben hogyan lehet gyorshívót beállitani? Nekem a kezdőlapon csak egy sávban az előzményeket rakja ki.De menteni gyorshivónak nem lehet/tudom. Köszi a helpet
-
headhunter
addikt
Utóbbi pár hétben eltűnt Brave-nél a hitelesítő "ablak" (menü).
"...Az alábbi művelet elvégzésével hitelesítse, hogy ember..."
Kiegészítő lehet a ludas vagy beállítás által lett tiltva?
-
-
Kobe
veterán
hi
megint elcseszerintettek valamit braveben ?
google keresésnél ha rákeresek bizonyos cimszavakra, nem mutat egyes kategóriákat a keresésnél. Pl képek, hírek stb nem jelenik megugyanarra a címszóra keresve Google Chromeban pedig feljönnek ezek a címkék
Az Ön keresését - XXXX - nem lehetett végrehajtani a megadott keresési feltételekkel.
-
Akelaus
senior tag
válasz
Luck Dragon #422 üzenetére
Helló!
Nem biztos, hogy erre gondolsz, de a kisegítő lehetőségeknél van egy olyan: weboldalak egyszerűsített nézete.
-
Sziasztok .
Android A14-el használom a Brave applikációját . Egy dolog ami hiányzik a teljes boldogsághoz ,azaz olvasó mód , nézet. Van erre valamilyen megoldás ? Köszönöm . -
honlapos5
csendes tag
válasz
trance89 #420 üzenetére
Bocsanat rosszul irtam le a problemat.
Egy laptoprol inditott szinkronizacios lanc ervenyesul mas eszkozokon, pl Androidos keszuleken is, de van egy asztali pc, ott nem. Hiaba allitom be az altalad ajanlottakat, nem jon at a pl a jelszo. Megoldottam a kerdest ugy h csak a jelszavakat importaltam a laptoprol es penndriverol exportaltam. Ugy mar mukodik... lehet sok az eszkoz a szinkronizacios lancban? -
honlapos5
csendes tag
Tobb eszkozomon szeretnem szinkronizalni a Brave-eket. Mobil, laptop, asztali, virtualis stb.
Letrehozok szinkronizacios lancot, azt irja, hogy szinkronizalva de sem a jelszavak, sem a beallitasok stb nem szinkronizalodnak. Mit rontok el?
-
esbii22
őstag
Sziasztok! A helyzet a következő. NX Cam szoftver. Megcsinálom a marólapot (alábbi képen) ami egy html fájl lesz. Csak Firefoxban működik a weboldal teljes mentése. Alapból a kinyúlást a marólapon (html lapon) nekem kell kitölteni. És amikor 30-40 programból áll egy Cam, akkor azért az időigényes tud lenni. Próbáltam a többi böngészőt (Chrome, Brave, Vivaldi, Edge), egyiknél sem maradnak meg a kitöltött adatok csak a Firefoxnál, mindegyiknél kirpóbáltam az összes lehetséges mentést. Van esetleg ötletetek hogyan tudnám más böngészőben is így lementeni a html fájlt, hogy megmaradjanak a kitöltött dolgok ?
-
Gyok2
senior tag
Üdv.
Volt egy Windows újratelepítés, és legnagyobb meglepetésemre a visszamásolt User Data könyvtár után nem jelentek meg az előző lapok és más egyebek. Mi a probléma? Valami módja van ennek? -
Bal0924
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #408 üzenetére
Köszi.
Töröltem.
Napra kész volt a GPU.
Nagyon ritkán csinálja így idő mire letudom tesztelni, hogy csinálja-e még. -
Bal0924
senior tag
Nálatok is csinál olyat a brave, hogy
-újra kell indítani a brave-ot, hogy betöltse a yutube oldalát?
csak egy fekete képernyő jött be, semmi más.
Második indításra már betöltötte.
Érdekes jelenség. -
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #404 üzenetére
Közben meglett a dolog. Elfelejtettem, hogy másik gépen vagyok éppen, mint amiről írtam a problémát.
Azon a gépen amelyről szó van valóban be volt kapcsolva.
Nyomtam egy "reset"-et és most inaktív azon a gépen is.
Köszönöm az infót, sejthetőleg ez okozta.(Írtam volna rögtön csak kezdőként nem tudok addig írni új hozzászólást, amíg nem ír utánam más)
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #402 üzenetére
Soha nem volt elindítva. Ha rámegyek ezt látom: [kép]
-
törölt tag
Sziasztok.
Az egyik gépemen a Brave az alábbi képen is látható info ablakokat dobál fel időnként, különböző szövegekkel.
Mik ezek és hogyan lehetne ezt kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Fűnyíró topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest