Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Most kezdtem el használni a Brave böngészőt az asztali gépemen és lenne rögtön két kérdésem. Az egyik hogy ha bele kattintok az url sávban, pl. a firefox (amit eddig használtam) rögtön kinyitott egy listát a gyakran használt url-ek listáját amire simán csak rákattintottam és megjelent az oldal. Viszont ebbe a Brave böngészőbe ha a felső url sávba kattintok, nem jelenik meg semmi, kikell törölni az adott linket és kézzel elkezdeni bepötyögni, ez így kicsit kényelmetlen nekem. Nem lehet valahogy előcsalogatni azt az opciót, hogy ha az url sávba kattintok, akkor behozza a gyakran látogatott oldalak listáját?
Másik kérdésem hogy ha csinálok profilt, akkor a böngésző beállításait is elmenti a felhőbe, ha netán újra telepítem a gépet? Vagy hogyan tudom a jelenlegi beállításokat lementeni? (Könyvjelzőket is bele értve és a böngésző beállításait)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Tesla topik
- Crimson Desert
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest