- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Most kezdtem el használni a Brave böngészőt az asztali gépemen és lenne rögtön két kérdésem. Az egyik hogy ha bele kattintok az url sávban, pl. a firefox (amit eddig használtam) rögtön kinyitott egy listát a gyakran használt url-ek listáját amire simán csak rákattintottam és megjelent az oldal. Viszont ebbe a Brave böngészőbe ha a felső url sávba kattintok, nem jelenik meg semmi, kikell törölni az adott linket és kézzel elkezdeni bepötyögni, ez így kicsit kényelmetlen nekem. Nem lehet valahogy előcsalogatni azt az opciót, hogy ha az url sávba kattintok, akkor behozza a gyakran látogatott oldalak listáját?
Másik kérdésem hogy ha csinálok profilt, akkor a böngésző beállításait is elmenti a felhőbe, ha netán újra telepítem a gépet? Vagy hogyan tudom a jelenlegi beállításokat lementeni? (Könyvjelzőket is bele értve és a böngésző beállításait)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Svájci jellegű bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest