- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
Воланд
titán
-
blintel
csendes tag
Nekem hp psc 2175-ös nyomtatóm van. Már j pár éve. De mostanában nem akar nyomtatni.
Bekapcsoláskor kattog.Mi lehet a baj? Ha valaki tud akkor segítsen! Vagy írjon privátot.
-
Logan
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Hp psc officejet 2355-ös típusú nyomtatót. Az a gondom, hogy a telepítő telepítés kb. a közepén a windows könyvtárban levő installer könyvtárban található valamelyik msi kiterjesztésű fájlra hivatkozva súlyos hiba üzenettel áll elő a telepítő progi és nem telepíthető a nyomtató drivere. Próbálkoztam azzal is hogy azt a könyvtárat letöröltem de a windows ujra létrekozta a könyvtárat és megint valamelyik abban a könyvtárban levő fájlra panaszkodva leáll a telepítés.
Ui.:Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest