- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
Egy E3-12xxVy proci transzkódoláskor melegedni is fog, így nem elég csak a G1610T-t xeonra cserélni, a hűtését is meg kell oldani. Nekem 1220Lv2 van benne, eredeti hűtéssel, egy kicsit magasabb hőmérsékletet mér az iLO, mint G1610T-nél. Elbír egyszerre egy xeon-os gen8 3-4 tv-t plexel? Transzkódolással biztosan nem. Én inkább médialejátszó irányba indultam 1-2 éve, SMB-n, de max FHD anyagot nézek, 4k tv-m, 4k-s anyagom nincs jelenleg
-
Youri
veterán
Szia,
Nem elem probléma, mert simán a mentés utáni reboot folyamán is visszaállnak a beállítások. De ha kiveszem a RAID kártyát, és visszadugom, akkor tudom módosítani a BIOS-t. Meg az is fura, hogy nem enged egyes dolgokat a bios. Nem tudok a boot controller orderbe belépni, csak villan egyet a kép, illetve a PCI eszközök között nem tudom disabledre tenni a B120i-t.
Szeretném rendszert is redundáns VD-n tartani, azért nem mennék neki a külön disknek egyelőre.
Meg ez az opt ROM-os üzenet is fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- GAMER PC RTX 4080 SUPER, Ryzen 7 7800X3D, 1TB SSD, 32GB RAM
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- ASUS M3402WFA AIO PC leárazás!!!
- GAMER PC! i5-8600K / RTX 3060 12GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / 650w! BeszámítOK
- GAMER PC Ryzen 5 5500 + RX 6600 XT GARANCIÁS ALKATRÉSZEK / AZONNAL VIHETŐ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5457, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest