Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisnorbi
csendes tag
Én személy szerint nagyon (főleg a hangja miatt szeretem az SSD-ket, láttam már rosszat, de még a desktop SSD-k is megbízhatóak.
Más, amit sajna nem bírok "felfogni" és elfogadni, hogy lehet az hogy a microserver g8 Performance/Room temperature alapján nem állítja a fan sebességét.
3 fajta healt beállítás van, amint elindul az OS rögtön beáll a hozzá tartozó értékhez a fan.
Ez normális?
Nézegetem külföldi fórumokat, ott is küzdenek. -
Ó NAS-ba szeretné használni. A 25 000Ft alatti kategória csak OS-nek jó. Ott is annak ami keveset ír rá. No swap. A Samsung hiába ad 10 év garit ha az írás korlátot meghaladtad akkor akár 6 hónap lesz hirtelen a 10 évből. A legtöbb SSD hamar elfogy/elfárad. Több infoért ugorj át az SSD topikba. Ott részletesen kitárgyalhatjátok. Az említett két Intel típus kifejezetten erre a területre lett fejlesztve írás korlát nélkül, de az ár az nekem nem tetszik. A smart E9-est is meg szokták adni gari határként.
Az említett topikban van aki kinyírta 6 hónap alatt az SSD-jét. Nekem USB cerkát sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Fractal Resign Ryzen 5600G ITX PC HTPC
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6600 Xt 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 12Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest