Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisnorbi
csendes tag
Én személy szerint nagyon (főleg a hangja miatt
szeretem az SSD-ket, láttam már rosszat, de még a desktop SSD-k is megbízhatóak.Más, amit sajna nem bírok "felfogni" és elfogadni, hogy lehet az hogy a microserver g8 Performance/Room temperature alapján nem állítja a fan sebességét.
3 fajta healt beállítás van, amint elindul az OS rögtön beáll a hozzá tartozó értékhez a fan.
Ez normális?
Nézegetem külföldi fórumokat, ott is küzdenek. -
Brogyi
őstag
Ó NAS-ba szeretné használni. A 25 000Ft alatti kategória csak OS-nek jó. Ott is annak ami keveset ír rá. No swap. A Samsung hiába ad 10 év garit ha az írás korlátot meghaladtad akkor akár 6 hónap lesz hirtelen a 10 évből. A legtöbb SSD hamar elfogy/elfárad. Több infoért ugorj át az SSD topikba. Ott részletesen kitárgyalhatjátok. Az említett két Intel típus kifejezetten erre a területre lett fejlesztve írás korlát nélkül, de az ár az nekem nem tetszik. A smart E9-est is meg szokták adni gari határként.
Az említett topikban van aki kinyírta 6 hónap alatt az SSD-jét. Nekem USB cerkát sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szeretem az SSD-ket, láttam már rosszat, de még a desktop SSD-k is megbízhatóak.