Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
Vadász, vadász...
Többiek ugorhatnak, némi logisztika és/vagy szemantika ismereti pót-óra következik.1. matematikai logikai, alapismeretek, 2. óra: "csak egy kis képzelőerő kellett volna, hogy ettől függetlenül léteznek régebben vásárolt termékek, amik ugyanúgy mennek ma is, mint tegnap is." != "Most komolyan, ébredj már fel, tényleg azt hiszed, hogy létezik még olyan alaplap, ami nem megy el állandóan bekapcsolva 10 évet? ", avagy a létezik (van olyan) és a mindegyik különbsége
2. 10 éves Codegen vs 3 éves Microserver-táp: igen, és melyikben van több üzemóra?
3. A fenti még akkor sem lenne végső bizonyíték a kommersz vs brand vitában, ha a kodegány lett volna jobban használva (egy-egy esetből nem általánosítunk - nekem is volt Codegen tápom, 2 is, mindkettő megköszönte a közreműködést és felmondott)
4. "Viszont az a lap, mait kb 7-8 éve vettem, az is megy a mai napig. a probléma csak az a marhaság volt, miszerint a mikroszerver bármivel is többet bír." - bocsánat, biztos én nem figyeltem, de milyen lapról is van szó, mert az számomra nem derült ki. Majd ha néven nevezzük a gyereket, akkor jöhet az, hogy mivel is hasonlítod össze a HP-t. Nehogy kiderüljön, hogy a lapod többe került, mint az egész Microserver, amit vettem (24 ezer jómagyar rénus sztotyinkánál van a léc). - esetleg a felhasználói adataidnál feltüntetett Asrock Q1900B-ITX-ről van szó, ami 19-23 ezer között kapható jelenleg?
5. Véleményem olyan, amilyen. Szubjektív, a magam csökött rögvalóságából fakad. A tények kizárólagos birtoklásának joga viszont kétlem, hogy Nálad lenne. Amennyiben mégis, akkor add ki könyvben, lehetne a neve mondjuk "42".
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Milyen joysticket vegyek?
- Vga driver + kék halál
- sziku69: Szólánc.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xbox Series X|S
- Tudományos Pandémia Klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anime filmek és sorozatok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Brutál Gamer PC RTX 5060 Ti 16GB, i5-14400, DDR5 32GB Garis 2027-ig!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Foxpost az árban !!
- i5 12500/ RTX3070/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Asus Gamer PC: i5-10600KF // RTX 3060 Ti // 1Tb SSD // 16Gb Ram
- AM4 csúcs félkonfig ! 5800X3D-MSI B550-G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB)-512GB M2 + AIO HŰTŐ
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest