Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boldy_Jarre
csendes tag
Hali, nekem is 8.1 van rajta és meg vagyok elégedve vele. Én vegyesen használom, htpc-nek, torrentre, tárolásra. Ha windows melllett maradsz javaslom a K10stat-ot mert azzal lehet "egy kicsit" alul feszelni. Ja néha a World of tahnks-et is nyomom rajta.... (persze video kártyával). Ha meg távolról akarok belépni a teamviewer olyan szinten megy, hogy az usb tv tunerrel akár ezen keresztül is tévézhetek.

-
fogtunder
nagyúr
én a helyedben nem szórakoznék a windows-zal, csak azért mert egyszerű, meg ezért venni plusz egy licenszet, hát nem a leghatékonyabb megoldás, én inkább tárhelyre fordítanám az árát.
a RAM nem fog gyorsabban menni, mint 800Mhz, mert ennyin kezeli a RAMokat. ECC RAM használa egyébként ajánlott, ha volt benne gyári memória, mikor vetted, én nem keverném össze non-ECC modulokkal. ha nem volt, akkor hagyd benne. egyébként is felesleges lenne gyorsabb memória, mert erre felhasználásra ugyan minek?
egyszerűen telepíthető rá az Xpenology (Synology DSM), vagy OMV, grafikus felületen kell végigklikkelni, nem állítanak nagy kihívások elé senkit, aki tud olvasni, utána szintén grafikus felületen be tudod állítani őket, extra csomagokat telepíteni, ha tényleg csak média szervernek kell, ezek bőségesen ki tudják szolgálni az igényeket.
a winyót passzolom, nekem WD Redek vannak benne, és nem csinál ilyet, csak a tápvetni kezd csapágyas lenni, mint sok mindenkinél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- NBA és kosárlabda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- RTX 5070 + i5-14600K 32Gb ram GAMER PC + 27 144Hz MONITOR AJÁNDÉK
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest