Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boldy_Jarre
csendes tag
Hali, nekem is 8.1 van rajta és meg vagyok elégedve vele. Én vegyesen használom, htpc-nek, torrentre, tárolásra. Ha windows melllett maradsz javaslom a K10stat-ot mert azzal lehet "egy kicsit" alul feszelni. Ja néha a World of tahnks-et is nyomom rajta.... (persze video kártyával). Ha meg távolról akarok belépni a teamviewer olyan szinten megy, hogy az usb tv tunerrel akár ezen keresztül is tévézhetek.
-
fogtunder
nagyúr
én a helyedben nem szórakoznék a windows-zal, csak azért mert egyszerű, meg ezért venni plusz egy licenszet, hát nem a leghatékonyabb megoldás, én inkább tárhelyre fordítanám az árát.
a RAM nem fog gyorsabban menni, mint 800Mhz, mert ennyin kezeli a RAMokat. ECC RAM használa egyébként ajánlott, ha volt benne gyári memória, mikor vetted, én nem keverném össze non-ECC modulokkal. ha nem volt, akkor hagyd benne. egyébként is felesleges lenne gyorsabb memória, mert erre felhasználásra ugyan minek?
egyszerűen telepíthető rá az Xpenology (Synology DSM), vagy OMV, grafikus felületen kell végigklikkelni, nem állítanak nagy kihívások elé senkit, aki tud olvasni, utána szintén grafikus felületen be tudod állítani őket, extra csomagokat telepíteni, ha tényleg csak média szervernek kell, ezek bőségesen ki tudják szolgálni az igényeket.
a winyót passzolom, nekem WD Redek vannak benne, és nem csinál ilyet, csak a tápvetni kezd csapágyas lenni, mint sok mindenkinél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest