Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindreader
tag
válasz
Csarlee #2320 üzenetére
Én pontosan a HMailServert használom UPC-s címmel, hozzá regisztráltattam a no-ip.org -on keresztül egy domaint valamint előfizettem a no-ip prémium csomagjára, így van rendes MX rekordom meg az update kliensükkel frissíthetem a regisztrált domain -jeimet ha véletlen mégis megváltozna az IP címem, amire még nem volt példa másfél napos net kimaradás esetén sem. Na szóval csak azt akarom mondani hogy még soha nem fordult elő hogy nem kaptam vagy nem kapta meg valaki a szerveremen keresztül küldött leveleket. A GMail, Yahoo, Hotmail mind fogadja a küldött leveleket, hogy csak a legnagyobbakat említsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest