Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Másik küldetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci_
tag
azt hiszem akkor mar nem maradt mas

-
buci_
tag
jah, en is ettol felek ..

-
buci_
tag
hat megneztem ott nem igazan lattam problemat, bar ki tudja..

viszont nyaron volt ra pelda mikor nem voltam otthon, hogy agyban parnan, v tobb variacio is volt..azt hiszem legeloszor ott is jott elo a problema.. -
buci_
tag
akkor nem...
'sima' dolgokra, internet etc. ok, egyebkent meg kikapcsolt...ha alul megfogom iszonyat forro a proci..:/ -
buci_
tag
Hello!
Van egy HP OmniBook XE3-GC tipusu notebookom. Az a baj vele (nemtom hanyan talalkoztatok ezzel problemaval) hogy ha elinditok egy programot rajta (teljesen mind1 micsodat) 10 perc mulva hallom, hogy a ventilator porog es egy nagy shutdown es kikapcsol..ha tudtok vmit ennek a kikuszobolesere megkoszonnem, mert nagyon bonyolult lenne elvinni BP-re...elore koszi:
buci
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest